Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> SaaS >> Stiri si comunicate

Revevol desemnat “Cool Vendor” de Gartner

04 Iunie 2012



Revevol, furnizor internaţional de soluţii Software as a Service (SaaS) prezent şi în România, a primit titlul de “Cool Vendor” din partea Gartner, Inc. Titlul precum şi un loc în catalogul “Cool Vendors in Cloud Services Brokerages 2012” al prestigioasei agenţii de studii şi consultanţă în IT. În fiecare an, Gartner identifică Cool Vendors în diferite zone ale tehnologiei şi publică o serie de rapoarte în legătură cu aceştia. Anul acesta, Revevol a fost ales Cool Vendor in Cloud Services Brokerages, datorită aportului său la îmbunătăţirea performanţei companiilor prin integrarea soluţiilor de cloud.
„Considerăm includerea noastră în lista de Cool Vendors recunoscuţi de Gartner ca fiind recunoaşterea eforturilor noastre de a ne ajuta clienţii să-şi dezvolte performanţa în afaceri prin inovaţie, mai precis, prin tehnologia cloud“, a spus Laurent Gasser, CEO Revevol Group.
Suntem onoraţi să facem parte din această organizaţie internaţională. Datorită reţelei globale de care aparţine, Revevol România poate oferi cel mai înalt nivel de suport tehnic şi implementare clienţilor Google Enterprise, de la cei de dimensiuni medii pînă la nivelul multinaţionalelor“, a declarat Dragoş Mănac, Director Revevol Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite