Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Distrigrup a ales SeniorERP si SeniorVisualBI

04 Iunie 2012Distrigrup, cel mai mare distribuitor de bauturi din judetul Teleorman, implementeaza sistemele ERP si BI de la Senior Software, urmarind cresterea productivitatii si consolidarea pozitiei de lider pe piata locala. Asemeni celorlalti distribuitori din portofoliul Senior Software, compania a ales solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI pentru functionalitatile specifice activitatii desfasurate.
Datorita expertizei si a gradului ridicat de specializare pe verticala de distributie, solutiile Senior Software au fost implementate de importante companii de profil, locale si nationale, printre care: Ocean Fish (lider national in productia si comercializarea de produse din peste), Duo Distributie (lider in distributia de food si non-food din zona de S-E a tarii), Walmark Romania (lider pe piata suplimentelor alimentare din Romania), Cord Impex (numarul unu in judetul Prahova in distributia de bauturi alcoolice si non-alcoolice), General Parma Food (unul dintre cele mai importante grupuri de firme de FMCG) etc.
Cel mai recent parteneriat este cel incheiat cu Distrigrup, lider in distributia de bauturi din judetul Teleorman. Cu o cifra de afaceri de peste 11 mil. EUR, compania s-a dezvoltat de-a lungul celor 18 ani de activitate, ajungand sa comercializeze peste 6000 de produse catre 6500 de clienti. Notorietatea sistemelor SeniorERP si SeniorVisualBI a constituit un factor important in alegerea facuta de managerii companiei, Senior Software remarcandu-se ca un partener de incredere, capabil sa ofere servicii de calitate, adaptate perfect cerintelor acestora.
“Recomandarile partenerilor si specializarea solutiei ERP pe profilul nostru au fost principalii factori in alegerea Senior Software ca furnizor de sisteme informatice. Prin implementarea SeniorERP si SeniorVisualBI dorim sa obtinem o platforma excelenta de lucru pentru procesarea datelor in timp optim, emiterea rapoartelor necesare diverselor departamente, controlul si imbunatatirea indicatorilor financiar-contabili si nu in ultimul rand obtinerea unui grad mult mai ridicat de transparenta asupra tuturor activitatilor desfasurate in cadrul firmei“, a declarat Lucica Cioaca, Director Economic al Distrigrup.
Managerii Distrigrup au ales sa implementeze SeniorERP si SeniorVisualBI pentru o mai buna gestionare a intregii activitati si pentru obtinerea de informatii in timp real cu privire la stocuri, vanzari, aprovizionari si incasari. Distrigrup dispune in prezent de un parc auto propriu cu peste 50 de masini si doua depozite, iar vanzarea se realizeaza exclusiv prin forta de vanzare mobila. In portofoliul companiei se regasesc branduri de renume precum Tuborg, Ursus, Alexandrion, Vincon, Jidvei, Cotnari, Stalinskaya etc.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite