Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> SaaS >> Stiri si comunicate

Lucian Bīlă este noul CEO al Appnor MSP

04 Iunie 2012Appnor MSP , provider de soluţii de cloud computing , are un nou CEO în persoana lui Lucian Bîlă. El îl înlocuieşte pe Dragoş Mănac (ex CEO şi fondatorul companiei) care, din iunie 2012, se va ocupa de Bussines Development pentru pietele externe, tot în cadrul Appnor MSP.
Lucian Bîlă, 47 de ani, are o îndelungată experienţă în domeniul vînzărilor şi telecomunicaţiilor. Ultimii 12 ani i-a petrecut pe poziţia de Sales Director la INES Group. Înainte de aceasta, Lucian a mai lucrat la kpnQwest Romania (Sales&Marketing Manager), respectiv la Proteus Zass Romania (Sales Director).

"Vin din domeniul tehnologiei clasice într-o zonă de pionierat: cloud computing. Avem oamenii şi soluţiile necesare, vom fi unul din jucătorii semnificativi pe piaţa locală", a declarat Lucian Bîlă, CEO Appnor MSP.

Appnor MSP s-a înfiinţat în anul 2010 şi este un furnizor de servicii managed bazate pe cloud. Compania este prezentă în Statele Unite şi are investitori din Franţa, Belgia si Spania. Din ianuarie 2012, Appnor MSP operează un cloud de infrastructură (IaaS) în propriul data-center high-density din Bucureşti, oferind resurse dedicate clienţilor de tip business.ortofoliul de servicii variază de la servere si stocare in cloud, la medii complexe de cloud privat pentru continuitate şi recuperare în caz de dezastru. Pe lîngă infrastructură, soluţiile Appnor includ şi servicii profesionale oferite de o echipă tehnică experimentată. În septembrie 2011, Appnor MSP a format Revevol Romania, într-un parteneriat cu Revevol Group, o reţea globală dedicată migrării către Google Apps. Scopul: să ajute organizaţiile din România să îşi crească eficienţa şi să îşi reducă costurile prin adoptarea soluţiilor de cloud computing tip software ca servciu (SaaS).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
Florin Petrescu
Pentru companiile internaționale, Proiect GroupCamp este foarte eficient. Aplicația este disponibilă ȋn mai multe limbi pentru un singur cont și permite ȋntregii echipe să ȋși sincronizeze agenda cu sarcinile din proiect. Dacă utilizați Google Apps și Gmail, e cu atȃt mai bine. http://www.groupcamp.ro
23 August 2012, 03:23:05