Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

ASUS a anuntat la Computex modelele Taichi și Transformer Book

05 Iunie 2012



ASUS a anunțat două noi concepte Ultrabook - ASUS TAICHI și ASUS Transformer Book, ce materializează angajamentul Happiness 2.0, acela de a oferi cea mai bună experiență de utilizare.


ASUS TAICHI (foto) este un ultraportabil subțire si are cate un ecran IPS/FHD LED-backlit pe ambele fețe ale capacului. Cu capacul deschis, TAICHI este la fel ca orice alt ultrabook, venind cu o tastatură QWERTY cu iluminare și pad. Cu capacul închis, TAICHI devine o tabletă multi-touch cu suport pentru stiloul electronic. Cele două ecrane sunt complet independente unul față de celălalt și pot fi utilizate simultan, ceea ce înseamnă că Taichi poate fi folosit de doi utilizatori.





ASUS Transformer Book este primul ultrabook convertibil din lume ce le permite utilizatorilor să treacă instant de la ultrabook la tabletă prin simpla detașare a ecranului. Acesta este destinat utilizatorilor ce preferă portabilitatea unei tablete multi-touch pentru divertisment, dar vor totuși să aibă acces la un ultrabook tradițional, bazat pe Windows, pentru productivitate. Transformer Book beneficiază de cele mai recente procesoare Intel Core i7 cu grafică dedicată, alături de stocarea SSD și HDD, 4GB memorie RAM DDR3 dual channel și USB 3.0.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite