Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IMM >> Stiri si comunicate

Incubator de afaceri la Dorohoi

05 Iunie 2012



Azi a fost inaugurat oficial Incubatorul de Afaceri Dorohoi, din judetul Botosani. Incubatorul de Afaceri Dorohoi este deschis prin colaborarea Primăriei Municipiului Dorohoi cu Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri, coordonator, şi a Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare, implementator și va funcționa în cadrul Programului Naţional Multianual de Înfiinţare şi Dezvoltare de Incubatoare Tehnologice şi de Afaceri.


Incubatorul va găzdui pentru următorii trei ani, 24 de IMM-uri aflate la inceput de activitate. Acestea vor beneficia de birouri echipate şi mobilate, alocatii financiare nerambursabile şi servicii de consultanţă. Din acelaşi Program fac parte şi alte Incubatoare de Afaceri: Alba Iulia, Braşov, Mangalia, Sfântu Gheorghe, Târgu Mureş, Bacău, precum şi Incubatoarele care urmează să fie lansate în următoarea perioadă, Satu Mare, Timişoara și Câmpia Turzii.
Incubatorul de Afaceri Dorohoi este administrat de RomActiv Business Consulting și DAL Consulting şi are ca scop dezvoltarea şi dinamizarea mediului de afaceri în Municipiul Dorohoi si in regiune.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite