Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

ASUS a anunțat la Computex 2012 modelele ASUS TAICHI și ASUS Transformer Book

05 Iunie 2012ASUS, lider global în noua eră digitală, a anunțat două noi concepte Ultrabook™ - ASUS TAICHI și ASUS Transformer Book, ce materializează angajamentul Happiness 2.0, acela de a oferi cea mai bună experiență de utilizare. Filosofia Happiness 2.0 se regăsește în numeroasele moduri prin care ASUS le propune clienților săi noi experiențe de utilizare, prin produse ce satisfac așteptările acestora.
ASUS TAICHI
- ultrabook cu două ecrane și o tabletă multi-touch într-un singur produs ASUS TAICHI este un ultraportabil subțire și stilat cu o caracteristică uimitoare. Ambele modele de 11.6” și 13.3” beneficiază de câte un ecran IPS/FHD LED-backlit pe ambele fețe ale capacului. Cu un ecran sensibil la atingere pe partea exterioară a capacului, TAICHI deschide o întreagă serie de utilizări mobile, jucând atât rolul de ultrabook, cât și pe cel de tabletă. Cu capacul deschis, TAICHI este la fel ca orice alt ultrabook, venind cu o tastatură completă QWERTY cu iluminare și pad. Cu capacul închis, TAICHI devine o tabletă multi-touch cu suport pentru stiloul electronic, aducând un grad înalt de flexibilitate ce nu a mai fost experimentat vreodată pe un ultrabook. Mai mult, acestea utilizează același hardware. Cele două ecrane sunt complet independente unul față de celălalt și pot fi utilizate simultan, ceea ce înseamnă că Taichi poate fi folosit de doi utilizatori pentru o nouă gamă de aplicații inovative. TAICHI este ușor şi subțire, la fel ca ASUS ZENBOOK™ și oferă mobilitate și performanță fără compromis prin cea de-a treia generație de procesoare Intel Core™, stocare SSD rapidă și Wi-Fi 802.11n dual band.
ASUS Transformer Book - primul ultrabook convertibil din lume ASUS Transformer Book este primul ultrabook convertibil din lume ce le permite utilizatorilor să treacă instant de la ultrabook la tabletă prin simpla detașare a ecranului. Acesta este destinat utilizatorilor ce preferă portabilitatea unei tablete multi-touch pentru divertisment, dar vor totuși să aibă acces la un ultrabook tradițional, bazat pe Windows, pentru productivitate. Transformer Book beneficiază de cele mai recente procesoare Intel Core™ i7 cu grafică dedicată, alături de stocarea SSD și HDD, 4GB memorie RAM DDR3 dual channel și USB 3.0. Noul model dispune, de asemenea, de tehnologia ASUS SonicMaster dezvoltată de echipa ASUS Golden Ear pentru a furniza, prin difuzoarele integrate, sunet cu o claritate de cristal și bass profund. Transformer Book integrează două camere, una frontală HD și alta de 5MP, devenind un instrument pentru a fotografia și comunica video. Noul portabil ultraușor este disponibil cu ecrane Full HD IPS de 11.6”, 13” sau 14” cu posibilități multi-touch. Acesta poate fi detașat de tastatura QWERTY pentru a avea o tabletă portabilă ce oferă cei mai bun din ambele medii mobile.
Noile serii G, K, X și N alături de ZENBOOK Prime combină designul elegant cu cea mai recentă tehnologie, pentru a ridica experiența de lucru la un nivel cu totul nou. Fie că e vorba de imaginea de cristal redată de ecranul IPS, sunetul superlativ posibil cu tehnologia SonicMaster, productivitatea îmbunătățită ce vine de la pad-ul multi-touch cu suport Smart Gesture sau de la funcția de pornire rapidă furnizată de Hybrid Engine II, ASUS redefinește ideea de notebook.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite