Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

HP anunta noi solutii de deduplicare

06 Iunie 2012



HP anunță noi soluții de deduplicare pentru familia HP StoreOnce Backup, care permit organizațiilor să țină riscurile sub control în condițiile unei creșteri explozive a cantității de date, protejând un volum mai mare de informații într-un timp mai scurt.
Noile soluții sunt primele care au capacitatea de a realiza backup de până la 100 terabytes (TB) pe oră și recuperare de date de până la 40 TB pe oră.


Confruntându-se cu un flux al creșterii volumului de informație și al încărcării de lucru cu aplicații noi, organizațiile riscă să nu îndeplinească criteriile de conformitate, din cauza ferestrelor extinse de tip backup-and-restore, cât și costurilor de administrare asociate cu complexitatea infrastructurii. HP poate livra acum:


- timp de recuperare a datelor, necesar de capacitate și lățime de bandă reduse cu ajutorul HP StoreOnce Catalyst, software care oferă cel mai performant proces de backup-and-restore din industrie prin combinarea cu soluția avansată HP StoreOnce B6200 Backup. Clienții își pot recupera într-o singură zi ceea ce competitorilor le-ar lua o săptămână de lucru (conform analizelor interne comparative ale companiei)
- productivitate îmbunătățită cu software-ul HP Data Protector 7, dezvoltat de Autonomy Intelligent Data Operating Layer (IDOL), care oferă instrumente de guvernare care permit backup și recuperare contextuală de informații. Pentru prima dată, clienții au posibilitatea de a proteja, localiza și recupera exact informații pe baza semnificației și conceptelor conținute de date.
- eficiență îmbunătățită a conectivității serverelor și echipamentelor de stocare prin HP Virtual Connect pentru 3PAR cu tehnologie Flat SAN, care leagă direct serverele și echipamentele de stocare într-o singură storage area network (SAN), eliminând astfel nevoia de rețele de stocare complexe și statificate (SANs) și echipament de rețelistică excesiv.


Folosind tehnologia dezvoltată de HP Labs, principala divizie de cercetare a companiei, HP StoreOnce include peste 50 de inovații în curs de patentare. Soluția include, de asemenea, „repornire autonomă”, o funcție care asigură finalizarea proceselor de backup chiar și in condițiile unei avarii majore a hardware-lui, reducând riscul de pierdere a datelor.


Noul software HP StoreOnce Catalyst pentru sistemele HP StoreOnce Backup permite clienților să deduplice datele pe serverele de aplicații sau serverele de backup înainte ca acestea să fie transferate într-un sistem centralizat HP StoreOnce Backup. Această abordare mărește flexibilitatea, permițând clienților să optimizeze procesele de backup, să elimine pierderea de resurse, să reducă costul lățimii de bandă și să îmbunătățească întregul proces de backup.


Eliminând nevoia de adaptori host-bus, switch-uri și cabluri asociate dedicate pentru a conecta serverele și echipamentele de stocare, noul HP Virtual Connect pentru 3PAR cu tehnologie Flat SAN reduce cu 50% costurile de stocare în rețea și permite o alimentare de 2.5 ori mai rapidă comparativ cu ofertele competitorilor, se mai arata in comunicatul trimis de companie.
Noua arhitectură Flat SAN de la HP poate conecta până la 768 de servere blade cu un singur echipament 3 PAR fără a folosi o rețea SAN dedicată.


De asemenea, HP Virtual Connect pentru 3PAR cu tehnologie Flat SAN reduce nivelurile de protocol de stocare, diminuând latența cu 55% și accelerând operațiuni precum input-ul și output-ul mașinilor virtuale și densitatea consolidării.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite