Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Brother intra pe piata scanerelor dedicate

06 Iunie 2012



Brother isi extinde portofoliul de produse, intrand pe piata scanerelor dedicate, prin lansarea unei linii de dispozitive desktop si mobile.


Folosindu-si experienta in tehnologia scanarii, derivata din echipamentele sale de tip „all-in-one”, Brother aduce functii de scanare detaliata in mediile din locuintele si birourile consumatorilor, cu noile Automatic Document Scanner (ADS) si Mobile Document Scanner (DS), care sunt concepute astfel incat sa economiseasca timpul, sa creasca eficienta si sa ajute organizatiile respective.


Scanerul color automat de mare viteza (ADS-2100) poate scana o multitudine de documente, de la hartie pana la carduri de plastic, oferind viteze rapide de pana la 48ipm (imagini pe minut), scanare de inalta calitate cu pana la 1200 dpi si tehnologie one touch. De asemenea, modelul poate sa scaneze documente in diverse tipuri de fisiere, sa ofere solutii de management al documentelor cu software de la companii precum Nuance si Bizcard, sa scaneze ambele fete ale unui document si sa incarce 50 pagini dintr-un feeder automat (ADF).


Cele doua scanere color mobile (DS-600, DS-700D) sunt compacte, portabile si au alimentare USB, astfel incat nu sunt necesare adaptoare pentru acumulatori sau baterii. Modelul DS-700D mai ofera si functia de scanare automata a ambelor parti ale documentului.




„Estimam ca piata europeana a scanerelor dedicate va continua sa creasca pe masura ce profesionistii vor cauta solutii tot mai eficiente de gestionare a documentelor lor. Noi intentionam sa completam golul aparut pe piata, oferind scanere flexibile, la costuri eficiente, prin aceasta noua linie recent lansata, care se bazeaza pe experienta acumulata de noi in tehnologia scanerelor”, a declarat Richard Thomas, Product Planning Manager in cadrul BIE.


Preturile de retail recomandate (TVA inclus) pornesc de la 140 de euro pentru DS-600 (foto).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite