Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

PayU isi consolideaza echipa de management

07 Iunie 2012PayU isi consolideaza echipa de management prin cooptarea Andreiei Stavarache pe pozitia de Sales & Marketing Manager pentru operatiunile din Romania si a lui Cem Tunakan pe pozitia de Business Development Executive PayU Group.
Cu o experienta de 14 ani in domeniile financiar – bancar, consultanta si software, Andreia a preluat pozitia de Sales & Marketing Manager PayU Romania in aprilie 2012, avand misiunea de a dezvolta si implementa strategia de vanzari si marketing, de a eficientiza procesele interne ale companiei si de a dezvolta noi oportunitati pentru portofoliul de produse si servicii al PayU in Romania”, explica Cristian Herghelegiu, Country Manager al PayU in Romania.


Andreia Stavarache,
Sale&Marketing Manager PayU
Andreia si-a inceput cariera in zona serviciilor financiar-bancare si de consultanta lucrand in ultimii 5 ani pentru companii din Romania, Statele Unite si Grecia, precum PriceWaterHouseCoopers, Commercial Bank of Greece sau Ioanin Bank of Athens. De asemenea, timp de 9 ani a coordonat departamentele de vanzari ale unor companii din industria software, precum IP Devel (acum Enea Romania) sau Evo Software, ultimii trei ani fiind petrecuti in pozitia de Sales Manager Software Division in cadrul integratorului de solutii informatice TotalSoft.


Cem Tunakan,
Business Development Executive PayU Group

Cem Tunakan este mai cunoscut in Romania pentru ca a pus bazele operatiunilor Groupon in tara noastra ocupand in perioada 2009-2012 functia de CEO Groupon Romania si Turcia. Anterior, in perioada 2001-2005 a ocupat pozitia de VP of Communications la Ericsson Telecommunications Turcia. Recent cooptat in echipa PayU Group, Cem se ocupa de stabilirea strategiei de dezvoltare a grupului PayU pe toate pietele unde este activ si unde isi va deschide operatiuni in viitor si va urmari executarea acestei strategii.Tags: management, PayU

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite