Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Network One Distribution ţinteşte vânzări de 10 milioane de euro din produsele ASUS în 2012

11 Iunie 2012Network One Distribution (NOD – cunoscută anterior ca Asesoft Distribution), lider pe piaţa românească de distribuţie a produselor electro-IT, a semnat un parteneriat strategic cu ASUS, prin care ţinteşte vânzări de 10 milioane de euro până la finalul acestui an.
Vrem ca produsele ASUS să fie disponibile unui număr cât mai mare de potenţiali utilizatori din România şi urmărim să consolidăm poziţia de lider inclusiv prin parteneriatul cu Network One Distribution. Acesta va acoperi întregul portofoliu de produse ASUS, de la laptopuri şi tablete la networking, monitoare, componente PC şi dispozitive multimedia. Ţintim ca, până la sfârşitul acestui an, să realizăm împreună o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro”, a declarat Ciprian Donciu, Country Manager ASUS România.
Cu o cotă de piaţă de 25%, Network One Distribution este distribuitorul numărul unu pe piaţa de laptopuri, estimată la 250 milioane de euro în 2011 şi cu o creştere prognozată de 10% în 2012. Prin parteneriatul cu ASUS, care deţine o cotă de 16% pe piaţa laptopurilor, NOD îşi consolidează poziţia de cel mai important distribuitor al pieţei româneşti de computere portabile, furnizor pentru o bază de peste 2.000 de revânzători din România.
Am integrat rapid întregul portofoliu ASUS în parte şi datorită investiţiei de 1,5 milioane de euro pe care NOD a derulat-o anul trecut pentru optimizarea logistică şi operaţională. În acest moment avem disponibile toate gamele de produse ASUS, pe care le putem oferi pe toate canalele de distribuţie”, a declarat Răzvan Ziemba, Director General NOD.
Network One Distribution urmăreşte poziţionarea ca jucător regional pe piaţa distribuţiei electro-IT din Europa Centrală şi de Est, prin extinderea operaţiunilor în Bulgaria, Serbia, Ucraina şi Ungaria până în 2014. Network One Distribution face parte, alături de eMAG şi Flanco, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite