Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Campania umanitara „Cursa Vieţii”, iniţiată de Star Storage şi Asociaţia Noi Orizonturi Familia, continuă

19 Iunie 2012



Campania umanitară Cursa Vieţii trebuie să continue este dedicată strângerii de fonduri pentru procurarea de aparatură medicală performantă cu scopul de a îmbunătăţi condiţiile din laboratorul secţiei de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni și este derulată de Star Storage, împreună cu Asociaţia Noi Orizonturi Familia. Prima fază a acestei campanii, desfășurată în perioada 24 martie - 30 mai și bazată în special pe donații prin SMS la numărul scurt 890, s-a încheiat, rezultatul fiind că s-a strâns până la data transmiterii acestui comunicat suma de ~25 000 euro. Campania continuă cu faza a doua, dat fiind faptul că scopul campaniei este acela de a strânge 150 000 euro, sumă necesară pentru achiziţionarea unor componente esenţiale de ultimă generaţie şi a unor reactivi specifici necesari pentru dotarea laboratorului Secţiei de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, dotări vitale pentru diagnosticarea în profunzime şi tratarea corectă a copiilor şi tinerilor bolnavi de leucemie şi alte tipuri de cancer.
Dotarea acestui laborator cu aparatură performantă va permite clasificarea în grupe de risc a pacienţilor şi luarea unor decizii medicale importante pe termen scurt şi lung, în vederea creşterii ratei de supravieţuire a copiilor prin îmbunătăţirea managementului bolii, diagnosticarea în profunzime şi tratarea corectă a copiilor şi adolescenţilor bolnavi de leucemie.”, declară Cristina Ştefănuţ, Vicepreşedinte Asociaţia Noi Orizonturi Familia.
Cei ~25 000 de euro strânși prin campania bazată pe trimiterea de SMS sunt doar începutul.„Dorim să le mulțumim tuturor celor care s-au implicat până acum alături de noi pentru susținerea acestei cauze. Le suntem foarte recunoscători, în numele nostru şi al copiilor care pot fi salvați prin intermediul acestei inițiative. Dorim de asemenea sa transmitem un mesaj tuturor celor care pot ajuta – Implicati-va, cancerul nu se rezolva prin magie! Cu suma de 150 000 euro putem să ajutăm medicii de la Fundeni sa pună diagnosticul din timp şi să prescrie un tratament precis şi astfel şansele de vindecare vor creşte considerabil, nu doar pentru un singur copil sau adolescent, ci pentru toţi copiii și adolescenții bolnavi de leucemie din ţara noastră.”, declară Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.
Îi invităm, aşadar, pe cei care doresc să se implice în continuare pentru susţinerea cauzei noastre să o facă prin una sau mai multe din următoarele variante:
-Donaţii directe cu plata prin card bancar, cu comision 0 – direct pe site-ul campaniei (www.cursavietii.ro) – serviciu oferit gratuit de mobilPay.ro pe toată durata campaniei
-Donaţii directe prin transfer bancar în conturile deschise de către Asociaţia Noi Orizonturi Familia la Banca UniCredit Ţiriac Bank, Sucursala „Alba Iulia” Bulevardul Unirii, nr. 80, bloc J1, tronson 1, Bucureşti:
•RON: RO 26 BACX0000000 733357 000
•EURO: RO 96 BACX0000000 733357 001
•USD: RO 69 BACX0000000 733357 002
-Donarea a 20% din impozitul pe profit al companiilor. Pentru a putea fi dedusă din impozitul pe profit aferent anului fiscal 2011, suma redirecţionată trebuie platită până la 31 decembrie 2012 şi nu poate fi mai mare de 3 la mie din cifra de afaceri. Procedura prin care firmele pot redirecţiona o parte din impozitul lor pe profit constă în semnarea unui contract de sponsorizare cu Asociaţia Noi Orizonturi Familia. Suma totală care ar putea fi redirecţionată pentru susţinerea campaniilor umanitare de către companiile româneşti este estimată la 300 - 400 milioane de euro anual.
Pe www.cursavietii.ro puteţi să găsiţi mai multe detalii despre campanie, precum şi suma donată până în prezent, care este actualizată zilnic.
-Cursa vieţii trebuie să continue! Alăturaţi-vă acestei iniţiative, dăruind din suflet!



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite