Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

CodeSphere adauga IBM Cognos Express in portofoliu

20 Iunie 2012



CodeSphere s-a certificat recent pe solutia de raportare inteligenta Cognos Express de la IBM. Solutia este destinata companiilor medii si mari, care doresc sa controleze si sa optimizeze resursele si procesele.


„Ne-am dorit aceasta solutie de business pentru clientii nostri, mai ales datorita mediului de afaceri actual. Am constatat, in ultima perioada ca, in randul clientilor nostri, se impune o astfel de solutie, care nu este pur si simplu o solutie software, ci mai degraba o solutie de business, orientata special catre middle si top management. Solutia contribuie la eficientizarea si dezvoltarea afacerii pe timp de criza, cand – mai mult ca niciodata – este esential sa reducem pierderile de orice fel, pastrand insa perspectiva evolutiva a business-ului”, declara Iulia Anghel, General Manager, CodeSphere.


IBM Cognos Express, solutie software integrata de Business Intelligence de la IBM, asigura facilitati esentiale de raportare, analiza, tablou de bord, planificare, bugetare si previzionare.


Pentru companiile care doresc sa inceapa un proiect de implementare al unei solutii de tip BI, IBM a lansat pe piata si Cognos Insight. Cognos Insight este singurul produs desktop de pe piaţa care ofera suport factorilor de decizie, fara a mai implica departamentul IT. Este suficient sa aveti un laptop sau computer. Solutia nu necesita instalarea de software aditional sau server si contine rapoarte predefinite, care pot fi utilizate chiar din prima zi de implementare. Pretul de lista pentru Cognos Insight este de 500 euro (plus TVA) per licenta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite