Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Asseco SEE România extinde parteneriatul regional cu compania Titus şi pe plan local

20 Iunie 2012



Asseco SEE România, integrator de sisteme, soluţii şi servicii IT, precum şi dezvoltator de aplicaţii pentru sectorul bancar-financiar din România, a anunţat recent extinderea partneriatului regional cu compania Titus, furnizor de soluţii de tipul Data Loss Prevention (DLP), şi pe piaţa locală.
Succesul înregistrat de soluţiile DLP Titus în subsidiara Asseco SEE din Serbia a condus la decizia extinderii parteneriatului cu această companie şi pe plan local. Mai ales că aplicaţiile oferite de compania Titus sunt o completare naturală a portofoliului de soluţii de securitate cu care Asseco SEE România adresează sectorul financiar-bancar, cel public, Sănătatea etc. Compania noastră deţine deja competenţele şi certificările necesare şi ne aflăm în discuţii avansate cu o serie de clienţi pentru care soluţiile de tip DLP reprezintă o cerinţă critică, atât din punct de vedere al reglementărilor existente deja, cât şi al riscurilor de securitate pe care le implică operarea cu volume mari de informaţii critice“, a declarat Răzvan Ene, Business Unit Manager Asseco SEE România.



Compania Titus are la momentul actual peste două milioane de utilizatori ai soluţiilor sale de securitate, în mai mult de 100 de ţări. Soluţiile DLP Titus adresează problematica securităţii datelor din perspectiva conformităţii email-urilor şi documentelor cu politicile şi strategiile de securitate ale fiecărei companii, prevenind astfel riscul pierderii şi/sau transmiterii de informaţii cu valoare critică pentru respectiva companie. Aplicaţiile permit clasificarea fiecărui document şi e-mail în anumite categorii de securitate prestabilite şi asigură protejarea acestora prin diverse metode. Posibilităţile de customizare avansate permit configurarea aplicaţiilor astfel încât acestea să trateze selectiv conţinutul respectivelor documente sau e-mail, blocând vizualizarea anumitor pasaje sau cuvinte prestabilite, în conformitate cu politicile şi drepturile de acces stabilite pe categorii de utilizatori.
Soluţiile Titus beneficiază de integrare nativă cu întreg ecosistemul de aplicaţii office Microsoft (inclusiv Share Point), precum şi al suitei Lotus, ceea ce facilitează efortul de integrare şi personalizare. Aplicaţiile acoperă eficient şi sectorul utilizatorilor mobili, precum şi cel al serviciilor dezvoltate pe baza tehnologiilor Cloud Computing.
Soluţiile DLP Titus sunt compatibile cu numeroase standarde de securitate, precum ISO 27001, ITAR, PII, CUI, HIPAA etc. De altfel, în portofoliul de clienţi ai companiei se află nume precum US Air Force, Canadian Department of National Defence, Australian Department of Defence, U.S. Department of Energy, US Strategic Command, Eurofighter, dar şi numeroase instituţii din zona financiar-bancară din întreaga lume, printre care se numără şi Unicredit Tiriac Bank.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite