Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

S-a lansat OpenSal, prima aplicatie web-based pentru gestiunea HR

20 Iunie 2012



OpenGov, compania ce propune pietei din Romania solutii si servicii e-business inovatoare, a lansat aplicatia OpenSal, prima aplicatie web-based ce are in vedere infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic. Aplicatia este pusa la dispozitia utilizatorilor in regim SaaS (software as a service) si se adreseaza tuturor companiilor, indiferent de marime, cat si altor terti inregistrati la Inspectia Muncii ca prestatori.

Prin intermediul OpenSal se poate realiza o mai buna gestionare a resurselor umane din cadrul companiilor si totodata o raportare in timp util catre autoritati a registrului general de evidenta a salariatilor. Fiind o aplicatie web-based, poate fi accesata din orice locatie, de pe orice calculator conectat la internet sau de pe telefonul mobil, aspect care reduce la minim costurile legate de instalarea si intretinerea altor produse care functioneaza doar local, pe masinile pe care au fost instalate.

Serviciul OpenSal poate fi utilizat in mod multisesiune (se pot conecta simultan mai multi useri ai aceleaiasi companii) si ofera posibilitatea declararii utilizatorilor ce vor folosi sistemul pentru actualizarea simultana a informatiilor privind resursele umane. Astfel, registrul general de evidenta a salariatilor este gestionat la nivel central, indiferent de locatia fizica a utilizatorilor si indiferent de numarul acestora.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite