Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Georgeta Constantinescu, Director General Total Technologies: „Furnizăm cu succes de 20 de ani soluţii IT mediului de business românesc“

20 Iunie 2012




Georgeta Constantinescu
Director General Total Technologies


Înfiinţată în urmă cu 20 de ani, Total Technologies s-a impus ca unul dintre principalii furnizori de soluţii IT ai mediului de business românesc. O poziţie privilegiată, consolidată în decursul celor două decenii de activitate prin investiţii consistente în noi tehnologii şi prin efortul constant de a oferi clienţilor servicii şi soluţii de calitate, care să le acopere optim necesităţile de business.

„Parteneriatul a fost benefic pentru compania noastră atât din perspectiva suportului tehnic oferit, cât şi prin prisma calităţii şi capabilităţii soluţiilor şi tehnologiilor furnizate“ este o frază numitor comun, care se regăseşte în declaraţiile tuturor clienţilor Total Technologies. O frază care se constituie într-o recomandare valoroasă ţinând cont de faptul că portofoliul de clienţi al companiei include nume importante din toate verticalele pieţei: bunuri de consum, industrie, transport şi logistică, curierat etc.
Compania este concentrată asupra respectării promisiunilor făcute clienţilor, iar unul din principalele obiective ale echipei Total Technologies este reprezentat de împlinirea aşteptărilor mediului B2B românesc printr-un proces permanent de învăţare şi adaptare.

O listă solidă de parteneri

„Reţeta“ succesului înregistrat de Total Technologies în cele două decenii de activitate constă în deschiderea permanentă către noi soluţii şi tehnologii performante şi livrarea către piaţa locală a unui portofoliu complet de servicii, fără a face rabat de calitate, indiferent de valoarea proiectului. O strategie pusă în practică încă din anul înfiinţării Total Technologies, în 1992.

De atunci şi până în prezent, parteneriatele s-au succedat cu repeziciune, consolidând poziţia companiei pe piaţa locală. Începând cu anul 1993 se concretizează primele parteneriate cu nume grele din industria IT, Intel şi Packard Bell, pentru care Total Technologies devine reseller autorizat.

Întrezărind aglomeraţia actuală din sectorul furnizorilor de hardware IT uzual şi pentru a evita intrarea în rândul companiilor ce îşi bazează activitatea pe cantitate şi mai puţin pe calitate, managementul companiei, prin demararea parteneriatului cu Intermec Inc., face în 1996 primul pas către specializarea pe integrarea echipamentelor dedicate tehnologiei codurilor de bare. Această strategie, surprinzătoare iniţial, abordată de foarte puţine companii preocupate de tehnologii moderne la acea vreme, s-a dovedit a fi câştigătoare pe termen lung nu însă fără investiţii constante în dezvoltarea activităţii.

În 1998, compania îşi extinde portofoliul de produse datorită demarării parteneriatului cu Hewlett Packard, furnizând întreaga gamă de sisteme PC, server şi imprimante comercializate de producătorul american.

1999 şi 2000 sunt anii în care Total Technologies îşi consolidează poziţia de Total Solution Provider prin intermediul parteneriatelor cu Oracle, FileNet şi Microsoft.

Cererile clienţilor pentru o gamă din ce în ce mai largă de produse IT au determinat încheierea de parteneriate cu alţi doi mari producători la nivel global: Fujitsu Siemens în 2002 şi DELL în 2004.

În 2007, Total Technologies devine IBM - Business Partner, iar în acelaşi an, din punct de vedere al soluţiilor de colectare şi prelucrare automată a datelor, compania devine Centru de Service Autorizat în România pentru Intermec, liderul la nivel global în industria AutoID.

În perioada 2008-2010, compania îşi concentrează resursele pentru a deservi la cel mai înalt nivel cerinţele clienţilor autohtoni pentru soluţii variate bazate pe tehnologia codurilor de bare şi RFID, devenind, pe rând, în 2008 unic importator Extech în România, în 2009 reseller oficial Motorola, Zebra şi Datamax O’Neil, iar în 2010 partener oficial Tagsys RFID şi Skeye by Höft & Wessel.

După 20 de ani de activitate, Total Technologies deţine un portofoliu solid de parteneri. Care defineşte şi principalele arii de expertiză acoperite de companie: soluţii de coduri de bare şi captură automată a datelor pentru automatizarea vânzărilor (SFA), gesti-unea depozitelor (WMS), inventarierea activelor; soluţii RFID pentru: trasabilitate în producţie, biblioteci, spălătorii industriale, fashion retail; soluţii de voce pentru: centre de distribuţie şi depozite; soluţii pentru companii de curierat. Lista partenerilor este încă deschisă şi în continuă extindere.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
G.Stefanuca
Un compliment si un exemplu excelent pentru conceptul firmei TOTAL TECHNOLOGIS descris de Doamna Georgeta Constantinescu .. Succesul la cei ce ofera servicii vine,, fara a face rabat de calitate" indiferent de valoarea proiectului.
26 Iunie 2012, 04:19:35