Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Progress ICT Solutions – un partener solid şi cu experienţă pentru un business serios şi de durată!

20 Iunie 2012



Cine suntem

Progress ICT este cea mai mare subsidiară regională a grupului internaţional Medialine AG, asigurând, prin cele 4 sucursale la nivel naţional, o acoperire totală şi un răspuns prompt la solicitările clienţilor săi.

Care este poziţia în piaţă

Ca integrator de soluţii IT&C, cu o experienţă vastă în domeniul strategiei şi adaptării proceselor de afaceri, dar mai ales prin suportul dedicat pentru fiecare client, Progress ICT dovedeşte că este un jucător serios în piaţă pe care se poate conta pentru un parteneriat de durată.

Structurarea portofoliului de soluţii

În scopul validării celei mai bune soluţii de business pentru orice tip de activitate, în concordanţă cu proiectele implementate sau în derulare, portofoliul Progress ICT este structurat pe mai multe direcţii de business:

Soluţii de business pentru managementul activităţii

1.1. Soluţia ERP de management al activităţii: WinLine de la Mesonic Business Software (soluţie implementată în piaţa internă şi internaţională de peste 24 ani).

Este o soluţie cu acoperire internaţională, având peste 350 de dealeri autorizaţi în România, Germania, Austria şi Elveţia care distribuie, implementează şi oferă consultanţă şi suport în utilizarea cât mai eficientă a soluţiei.

1.2. Soluţia CRM de management al clienţilor, furnizorilor şi proiectelor CAS genesisWorld (pachet de soluţii implementate de peste 25 ani în piaţa internă şi internaţională).

În cei peste 25 ani de activitate, focusarea pe termen lung asupra succesului companiilor care utilizează soluţiile CAS genesisWorld a contribuit în mod decisiv la obţinerea statutului de soluţie de top în piaţa CRM, focusată în special pe sectorul companiilor mici şi mijlocii.

3. Soluţii complete de infrastructură hardware, pentru care asigurăm suport şi servicii de specialitate prin parteneriatul încheiat de Medialine AG cu cei mai renumiţi producători DELL (Premier Partner în Germania), HP, EMC, Lenovo etc.

4. Soluţia de management şi arhivare electronică a documentelor de la ELO Digital Office.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite