Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Scanerul i940 – cea mai recentă inovaţie Kodak

21 Iunie 2012

Scanerul SCANMATE i940 de la Kodak este foarte simplu de utilizat atât în cadrul birourilor, cât şi dacă sunteţi în mişcare. Utilizatorii pot digitaliza conţinutul şi îl pot încărca foarte uşor în sistem, care îl gestionează mult mai eficient.

Cu o viteză de scanare de până la 20 de pagini pe minut (în modul de scanare faţă-verso 40 de pagini pe minut) şi cu o rezoluţie de până la 600 dpi, acest dispozitiv poate scana atât documente color, cât şi alb-negru. De asemenea, acest scaner poate scana atât documente în format A4, cât şi carţi de vizită. Fără alimentator, cântăreşte 1,3 kg. Utilizatorii scanerului i940 pot încărca documentele scanate în cloud, datorită conectivităţii cu Evernote, Box.net, GO-DOCS şi Microsoft Sharepoint Server.

i940 le permite utilizatorilor să fie şi mai mobili, deoarece poate fi alimentat direct de la portul USB al laptopului.

Funcţia Smart Touch le permite utilizatorilor să transfere fişiere, ca de exemplu JPEG, TIFF, Word sau PDF direct pe e-mail, în Microsoft Sharepoint sau pe serverele în cloud.

Până la sfârşitul acestui an, scanerul i940M va fi primul scaner Kodak compatibil cu sistemul de operare MAC.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite