Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SIVECO a aniversat 20 de ani de activitate

21 Iunie 2012
Irina Socol, Preşedinte şi Director
General SIVECO Romania

Clienţi din 17 ţări de pe 3 continente, parteneri şi colaboratori au participat la evenimentul aniversar „SIVECO 20 de ani mari”, desfăşurat la Centrul de Conferinţe Snagov. „De-a lungul celor 20 de ani, ne-am concentrat cu consecvenţă pe iniţierea şi derularea unor proiecte a căror anvergură şi complexitate i-au intimidat pe mulţi. Ne-am asumat să facem lucruri grele fără să ne uităm prea des în urmă. Astăzi, având experienţa celor 20 de ani, putem spune că demersul nostru este sinonim cu progresul. SIVECO Romania a devenit nu numai cea mai mare casă românească de software, ci şi un brand internaţional respectat, un lider în domeniul IT”, a declarat Irina Socol, preşedinte şi director general SIVECO Romania.

Irina Socol a primit premii de excelenţă din partea Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Universităţii Politehnice din Bucureşti, Comunităţii Academice a Universităţii Titu Maiorescu, Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică, Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică şi Tehnica Măsurării.

„Cel mai important lucru legat de SIVECO este că a reuşit să rămână o firmă antreprenorială şi nu o corporaţie”, a declarat Varujan Pambuccian.

Pentru următorii 20 de ani, compania are planuri la fel de mari: „Vom construi proiecte mari, împreună cu partenerii noştri, alături de care ne simţim capabili să atingem cele mai ambiţioase ţinte. Vom deschide noi posibilităţi de afirmare pentru experţii români, la noi acasă şi în ţări care ştiu încă foarte puţine lucruri despre România. Vedem cu ochii minţii, deja, sărbătoarea de peste 20 de ani. Vom fi, cu siguranţă, la fel de entuziaşti, făcând planuri la care azi nu visăm încă”, a declarat Irina Socol, preşedinte şi director general SIVECO Romania.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite