Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

„Smart Energy Solutions for the Romanian Future“, prima conferinţă internaţională dedicată Smart Grid

21 Iunie 2012




Dan Roman, Director General Kapsch România

Kapsch România, Echelon, Oracle, Eltel, Cisco Systems, Blom România, HP şi General Electric au participat recent la „Smart Energy Solutions for the Romanian Future“, prima conferinţă anuală dedicată reţelelor inteligente de furnizare, transport şi consum de energie Smart Grid.
Impactul pe care energia îl are asupra activităţilor curente este cu atât mai puternic în perioada delicată prin care trece întreaga societate, perioadă în care costul şi furnizorii de energie se schimbă foarte rapid, iar problemele legate de impactul asupra mediului înconjurător devin din ce în ce mai mari. Fie că este vorba despre un client individual sau despre o companie, gestiunea resurselor energetice se impune din ce în ce mai accentuat, în condiţiile în care costul plătit se situează pe o pantă ascendentă, afectat fiind şi de criza internaţională sau de cursul de schimb al monedei naţionale. Controlul distribuţiei şi facturării, pe de-o parte, cea a furnizorului de utilităţi, precum şi cel al consumului, pe de altă parte, cea a consumatorului, sunt principalele provocări ale momentului în domeniul energiei”, a declarat Dan Roman, Director General Kapsch România, în deschiderea evenimentului.
Din poziţia de integrator de tehnologii cu 120 de ani de activitate pe care îi aniverseaza anul acesta, Kapsch deţine o experienţă îndelungată în soluţiile dedicate acestui domeniu şi se situează permanent pe poziţii de avangardă, domeniului cercetării fiindu-i alocat anual o importantă cotă de 7% din cifra de afaceri a grupului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite