Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Evolio prezintă noua tabletă ultraplată de 7”, echipată cu GPS şi noi funcţii multimedia

21 Iunie 2012Evolio îşi îmbogăţeşte portofoliul de produse cu o nouă tabletă, EvoTab Fun, a cărei grosime măsoara numai 9,5 mm, tableta fiind dotată cu noi funcţii multimedia , dar şi cu receptor GPS , fapt care face posibilă utilizarea acesteia pe post de sistem de navigaţie. EvoTab Fun oferă posibilităţi de distracţie precum Video-on-Demand (Video la cerere) sau aplicaţiile Evolio care îţi aduc pe ecran ultimele ştiri, informaţii despre vreme sau ultimele apariţii editoriale în format eBook. Toate acestea sunt susţinute de noi funcţii multimedia precum: transmiţător FM, şi interfaţă HDMI, şi de procesorul grafic Quad Core.
Dupa tableta Evotab2, cea mai bine vandută tabletă Android din România, lansăm acum conceptul de tabletă Travel& Fun. Fie că vrei să gaseşti o anumită adresă sau un Punct de Interes, fie că vrei să te bucuri de ultimele MP3-uri sau filme descărcate pe tabletă, beneficiind de sunet de înaltă calitate, trasnsmis pe un sistem audio FM, sau vrei să accesezi Internetul, pentru toate acestea Evotab Fun îţi stă la dispoziţie. O tabletă multimedia pentru acasă şi călătorii“, declara Liviu Nistoran, CEO Evolio.
În pofida dimensiunilor reduse şi a greutăţii de numai 330 gr., care o fac cea mai plată şi cea mai uşoara tabletă de 7” disponibilă în România, autonomia acesteia este de 7 ore în regim continuu de funcţionare. Tableta dispune de: Memorie RAM 1GB, Flash 8GB, Procesor Alwiner A10 Cortex A8, 1 – 1,2 GHz, Camera Web 1,3 MP, conectivitate Wi-Fi si 3G prin modem extern. Noutatea adusă de Evotab Fun o reprezintă echiparea completă pentru utilizare în călatorii cu maşina: suport parbriz, încărcător auto, receptor GPS şi hărţi de navigaţie, toate incluse în pachetul de bază.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite