Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Sony a lansat noua gama Vaio si primul ultrabook

21 Iunie 2012



Sony a lansat în România noua gamă de notebook-uri VAIO. Indiferent de domeniul de utilizare, portofoliul VAIO din acest sezon acoperă atât nevoile multimedia (prin noile modele VAIO E14P, E15 și E17), cât și pe cele de utilizare profesională și business (prin noile modele VAIO S13, SE, Z și T).


Ce facilitati noi aduce gama Vaio 2012?
-touchpad mai mare, butoanele fizice nu mai exista, fiind integrate in touchpad
-activarea rapida: modul Rapid Wake + Eco, care permite ca sistemul să fie gata de lucru în doar câteva secunde
-sunet mai bun
-incarcarea telefonului sau a MP3 player-ului prin USB, chiar și atunci când notebook-ul este închis sau se află în modul sleep.
Desi piata nu a crescut in 2011 conform asteptarilor companiei, Sony a reusit in 2011 in Romania sa obtina o crestere cu 65%.


„Vedetele gamei de vară sunt seria multimedia, cu accente de culoare, VAIO E14P și primul ultrabook VAIO T, care aduce un diferențiator puternic pe piață prin conectivitatea completă și un design original, inspirat de la modelul de vârf VAIO Z,” a declarat Mircea Stoicescu, Trade Marketing Manager Sony România.



Noile modele Sony VAIO E14P, cu un design discret, pliat ca un plic („wrap-up”) şi accente de culoare, este conceput pentru a reflecta personalitatea utilizatorilor. Disponibile în trei variante - alb, negru şi roz, cu o diagonală de 14’’ şi tastatură iluminată, notebook-urile dispun, în premieră, de opţiunea Gesture Control care permite, prin diferite mişcări ale mâinii, navigarea pe internet sau prin galeria foto, controlul volumului sau controlul redării audio și foto. Opţiunea este disponibilă prin Windows Media Player, IE 9, Power Point şi Power DVD.


Echipat cu cele mai noi tehnologii Sony şi Intel, primul Ultrabook VAIO are un ecran de 13” şi o cameră web de înaltă rezoluție, ce dispune de tehnologia „Exmor for PC” cu un senzor de imagine similar camerelor foto Cyber-shot de la Sony. VAIO T13 este ideal pentru utilizatorii care călătoresc des.



Pentru utilizatorii din segmentul business şi profesional, seriile S şi Z au fost dotate cu cele mai noi procesoare de la Intel, astfel încât să ofere suportul necesar în cele mai solicitante aplicaţii.


Disponibilă în două dimensiuni, de 13,3” şi 15,5”, seria VAIO S oferă o performanţă impresionantă într-un design ultraportabil. Toate modelele seriei S sunt dotate cu unitate optică de tip „slot-in” (Blu-ray Disc sau DVD) care contribuie la menţinerea imaginii suple a notebook-ului. Designul ergonomic este completat de performanţă, prin implementarea unităţiilor SSD şi a unităţilor de procesare vizuală, de ultimă generaţie, NVIDIA GeForce. În plus, VAIO S15 a fost dotat cu un ecran Full HD de tip IPS, devenind o alegere ideală pentru pasionaţii de fotografie. Opţional, pentru seria S se pot folosi și noile staţii de conectare care conţin un hard disk de 500GB, pentru salvarea automată a fişierelor sau pentru extinderea capacităţii de stocare.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite