Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ELKOTech este noul partener de distribuţie al APC by Schneider Electric în România

25 Iunie 2012



ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor în domeniul IT în România, a încheiat un acord de distribuţie cu APC by Schneider Electric, furnizor global de soluţii integrate de alimentare electrică de siguranţă şi climatizare de precizie. Prin acest acord, ELKOTech Romania îşi extinde portofoliul cu produse APC by Schneider Electric pentru segmentul consumer, dar şi pentru cel de business. Soluţiile APC, proiectate atât pentru utilizatorii casnici, cât şi pentru corporaţii, îmbunătăţesc gradul de management, disponibilitate şi performanţăa reţelelor, a echipamentelor electronice, industriale şide comunicaţii.
Din poziţia sa de lider global în soluţii integrate de electro-alimentare şi climatizare de precizie, APC by Schneider Electric stabileşte standarde în materie de calitate, inovaţie şi suport. Prin semnarea acordului de distribuţie, ELKOTech îşiîntăreşte oferta cu produse apreciate, care vin în întâmpinarea nevoilor partenerilor şiclienţilor noştri”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.
Parteneriatul cu ELKOTech reprezintă o nouăoportunitate de a consolida reţeaua de distribuţie a APC by Schneider Electric la nivel local. Compania noastră este implicată, în mod constant, în activităţi dedicate partenerilor pentru a le oferi acestora oportunităţi de afaceri luând în calcul noile tendinţe din sectorul IT”, a declarat Mirela Danciu, Vicepreşedinte IT Business Schneider Electric România.
În 2011, APC by Schneider Electric a relansat Programul pentru Parteneri, care oferă mai multe beneficii acestora, printre care: accesul la un număr mult mai mare de cursuri tehnice, accesul la noi instrumente de vânzări şi marketing, pagină personalizată, program de înregistrare a oportunităţilor şi multe altele. Soluţiile oferite de APC by Schneider Electric includ surse de tensiune neîntreruptibilă (UPS), echipamente de climatizare de precizie, rack-uri, software de control, monitorizare şi administrare, precum şi arhitectura InfraStruxure - care integrează echipamente de infrastructură fizică, alimentare electrică, climatizare de precizie cu produse de monitorizare pentru facilitarea managementului unui centru de date, reducând, totodată, consumul de electricitate cu până la 30%.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite