Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Creste numarul implementarilor Wizrom peste hotare

25 Iunie 2012



Prima jumătate a anului a adus companiei Wizrom Software o creştere fără precedent a cererii de soluţii şi servicii în Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croaţia şi Cehia.


„Avem cel puţin un nou client în fiecare lună în fiecare dintre aceste ţări, ceea ce reprezintă o schimbare majoră faţă de anii anteriori. Şi vorbim de proiecte majore, generate fie de clienţii noştri din România care îşi extind operaţiunile în ţările menţionate, fie de companii de peste hotare cu care lucrăm aici şi care decid să adopte soluţiile noastre şi la sediile lor centrale”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director, Wizrom Software.


Pe de altă parte, prezenţa puternică pe piaţa din Bulgaria începe să genereze clienţi în România: de la începutul anului, Wizrom a semnat cu trei companii din Bulgaria care au deschis operaţiuni în România, în domeniile producţie şi servicii, şi pentru care implementează soluţia ERP WizPro.


Noile proiecte sunt rezultatul schimbărilor strategice operate de Wizrom în cursul anului trecut, ce au permis companiei să fie într-o poziţie favorabilă anul acesta, când firmele au reînceput să investească în soluţii software. Spre exemplu, numai în aprilie, cererea de implementări a crescut de patru ori comparativ cu aceeaşi lună din 2011, iar tendinţa se menţine şi în prezent, conform reprezentantilor companiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite