Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Kaspersky Lab a încheiat un parteneriat de distribuţie cu PolyComp Bulgaria

26 Iunie 2012



Kaspersky Lab şi PolyComp au încheiat un parteneriat pentru distribuirea soluţiilor de securitate pe piaţa din Bulgaria. Atât produsele destinate companiilor, cât şi cele pentru utilizatorii individuali vor fi disponibile prin reţeaua de partneri PolyComp, online şi în retail.
Noul parteneriat semnat cu PolyComp face parte din strategia de consolidare a poziţiei Kaspersky Lab pe piaţa din Bulgaria. Tehnologiile Kaspersky Lab oferă companiilor - indiferent de mărimea sau domeniul lor de activitate - şi utilizatorilor individuali protecţie superioară împotriva atacurilor informatice complexe. Acum, prin intermediul reţelei PolyComp, produsele noastre sunt mai aproape de utilizatorii bulgari", spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria.
PolyComp Ltd. este o companie bulgară de distribuţie a produselor IT hardware şi software. Aceasta oferă partenerilor ei training-uri specializate, servicii de consultanţă, programe speciale de marketing şi suport logistic.
Acordul încheiat între PolyComp şi Kaspersky Lab ne dă oportunitatea de a oferi partenerilor şi clienţilor noştri unele dintre cele mai avansate soluţii de securitate informatică, alături de un portofoliu variat de servicii, creat pentru perspective noi şi de lungă durată în business", afirmă Nadejda Genova, Director al PolyComp.
Kaspersky Lab este unul dintre cei mai importanţi producători de soluţii de securitate endpoint din lume. Compania a fost recent premiată de AV-Test.org pentru calitatea produselor sale, recunoaştere care se alătură premiilor obţinute din partea AV-Comparatives şi West Coast Labs de-a lungul timpului. Kaspersky Lab oferă tehnologii avansate de protecţie anti-malware, inclusiv tehnologii cloud şi de control al aplicaţiilor, funcţii proactive ca scanarea de vulnerabilităţi, precum şi controlul dispozitivelor externe şi al politicilor de reţea, inventarierea hardware & software şi diagnosticarea de la distanţă, toate administrate centralizat. Clienţii Kaspersky Lab din Europa sunt de mărimi diferite, cu infrastructuri IT de zeci de mii de computere, până la companii mijlocii şi mici, suitele de securitate fiind uşor de adaptat la nevoile fiecărei organizaţii în parte.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite