Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

G Data lansează MobileSecurity 2

26 Iunie 2012G Data lansează MobileSecurity 2, o nouă soluție de securitate ce le oferă utilizatorilor platformei Android o protecție perfectă împotriva amenințărilor online și a consecințelor pierderii: protecția împotriva furtului face posibilă localizarea și blocarea smartphone-ului; utilizatorii pot, totodată, să șteargă de la distanță datele de pe telefon și să dezactiveze folosirea unei cartele SIM diferite. În plus, aplicațiile pot fi protejate prin parolă astfel încât ei să fie singurii care le pot autoriza. G Data MobileSecurity 2 este disponibil în Google Play.
G Data MobileSecurity 2 oferă protecție fiabilă împotriva malware-ului de dispozitiv mobil, precum și protecție în timp real pe timpul navigării pe Internet cu un smartphone sau cu o tabletă PC cu OS Android. Utilizatorii îi pot bloca pe apelanții și expeditorii de SMS-uri deranjante, iar contactele , apelurile și SMS-urile pot fi protejate prin parolă. Cei care folosesc dispozitivele personale în interes de serviciu își pot proteja contactele de business separat.
În același timp, utilizatorii de telefoane inteligente și tablete cu Android se pot proteja împotriva consecințelor dezastruoase în cazul pierderii sau a furtului. Dispozitivele pot fi recuperate, iar daca nu mai sunt șanse, datele stocate pot fi șterse de la distanță, pentru a preveni accesul terților. Dispozitivele mobile sunt așadar protejate în mod optim.
Caracteristici ale G Data MobileSecurity 2:
Protecție instantă pe perioada navigării pe Internet
Protecție împotriva aplicațiilor periculoase: Verifică autorizările aplicațiilor și le clasifică
Protecție împotriva programelor malware de Android: Protecție maximă prin update-uri primite în mod regulat. Fișierele și arhivele pot fi scanate manual.
Filtru pentru SMS-uri și apeluri: Apelanții deranjanți și expeditorii de SMS-uri nedorite pot fi blocați ușor, prin adăugarea contactelor pe blacklist.
Protecție în cazul în care dispozitivul este pierdut sau furat: Daca smartphone-ul este pierdut, utilizatorul poate folosi G Data MobileSecurity 2 pentru a localiza dispozitivul folosind Google Maps sau îl poate găsi prin intermediul unui semnal acustic. În plus, utilizatorul poate șterge toate datele de la distanță și poate bloca dispozitivul.
Blocare în condițiile în care se încearcă înlocuirea cartelei SIM: Este posibilă prevenirea pornirii dispozitivului dacă este folosită o altă cartela SIM. În plus, utilizatorul este anunțat de înlocuirea cartelei, prin SMS.
Protecție prin parolă pentru aplicații: Doar aplicațiile sigure pot fi accesate odată ce parola corectă a fost introdusă.
Protecție a contactelor din agendă: Contactele din agendă, ca și istoricul apelurilor și mesajelor, sunt protejate prin parolă.

Cerințe de sistem:
Smartphone sau tabletă PC cu OS Android, versiunea 2.0 sau mai mare
Spațiu necesar: aprox. 3 MBParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite