Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Grupul Logicom extinde şi în România parteneriatul cu APC by Schneider Electric

26 Iunie 2012



APC by Schneider Electric, lider global în furnizarea de soluţii integrate de alimentare electrică de siguranţă şi climatizare de precizie a încheiat recent un acord de distribuţie pentru România cu Logicom IT Distribuţie, companie membră a grupului Logicom. Soluţiile APC by Schneider Electric, proiectate atât pentru utilizatorii casnici, cât şi pentru corporaţii, îmbunătăţesc gradul de management, disponibilitate şi performanţă al reţelelor, al echipamentelor electronice, industriale şi de comunicaţii.
Suntem încântaţi să fim alături de APC by Schneider Electric, unul dintre brandurile globale de top. Gama de produse APC by Schneider Electric ne va ajuta să răspundem mai bine nevoilor clienţilor noştri. Mai mult, acest parteneriat demonstrează, încă o dată, încrederea furnizorilor importanţi de pe piaţă în capacitatea Logicom de a creşte afacerile acestora în România”, a declarat Ciprian Pîrv, Director General Logicom IT Distribuţie.
Acest acord este menit să extindă în România aria de acoperire a soluţiilor IT oferite de APC by Schneider Electric, iar Logicom va avea un rol semnificativ în acest proces. Suntem încrezători că noul distribuitor va oferi servicii de calitate pentru produsele şi soluţiile noastre şi că acest parteneriat de durată va aduce beneficii semnificative utilizatorilor brandului APC by Schneider Electric pe plan local”, a declarat Mirela Danciu, Vicepreşedinte IT Business Schneider Electric România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite