Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Xerox, lider pentru externalizarea proceselor de business din Finante si Contabilitate

26 Iunie 2012



Xerox a fost pozitionata in cadranul de lideri pentru externalizarea complexa a proceselor de business din Finante si Contabilitate la nivel global – „Magic Quadrant for Comprehensive Finance and Accounting Business Process Outsourcing, Global”, realizat de Gartner in 2012.


Potrivit raportului, jucatorii din acest cadran demonstreaza, in general, o intelegere superioara a pietei, au o baza globala de clienti, o retea extinsa de centre de livrare la nivel global, cu o buna distributie, cu livrari (servicii) in multiple limbi straine, o buna balanta a livrarii tranzactionale si servicii de finante si contabilitate, oferte de vanzari inovatoare.


Angajamentul Xerox de a creste/se dezvolta in sectorul finantelor si contabilitatii este demonstrat de extinderea sa globala. Astazi, Xerox opereaza 90 de centre in 47 de tari din lume, in crestere de la 47 de centre in 20 de tari anul trecut.
„Vom continua sa investim in specialisti si in dezvoltare, concentrandu-ne in acelasi timp asupra productivitatii. Pe langa incorporarea tehnologiilor Xerox de management al documentelor in ofertele noastre ne-am completat competentele si solutiile noastre create special pentru finante (contabilitate), cu noi servicii care permit analize tehnologice si de afaceri”, a declarat Rich Dobbs, senior managing director pentru Finante si Contabilitate, Xerox’s Financial Services Group.


Suplimentandu-si oferta de servicii financiare, Xerox a achizitionat recent Symcor Services U.S, pentru a ajuta institutiile financiare sa se adapteze la schimbarile din domeniul sistemelor de plati, de la platile bazate pe hartie la cele electronice, creand una dintre cele mai largi game de oferte in privinta serviciilor financiare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite