Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

D-Link lanseaza un nou acces point wireless de exterior

26 Iunie 2012



Cu noul model DAP-3690, D-Link extinde portofoliul de access point-uri wireless și include modelul de business ce poate fi utilizat în medii dure precum situri industriale, săli de conferințe, campusuri, aeroporturi și alte medii de exterior. Dispozitivul dual band transmite pe benzi de frecvență de până la 300 Mbps.


Este echipat cu două porturi Gigabit Ethernet de mare viteză concepute să permită PoE ca și sursă alternativă de putere. În plus, noul model DAP-3690 oferă flexibilitate avansată și viteze superioare de transfer, suportă patru moduri diferite de operare, asigurând acoperire wireless optimă pentru orice arie de aplicativitate. Caracteristica de load balancing și prioritizare a datelor multimedia contribuie de asemenea la o rată mare de transfer. Acest nou access point de exterior poate fi cu ușurință administrat prin intermediul interfeței web integrate sau utilizând instrumente D-Link precum D-View, AP Manager II sau AP Array.


Caracteristici extinse și îmbunătățite de securitate, cum ar fi autentificare bazată pe server RADIUS, criptare WPA/WPA2, MAC address filtering și segmentarea rețelei wireless, blochează accesul în rețea al persoanelor neautorizate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite