Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Nou director general la Alcatel-Lucent Romania

27 Iunie 2012



Începând de la 1 august 2012, Florin Petolea este numit Director General pentru Alcatel-Lucent România.
Raoul Ros, Director General pentru Alcatel-Lucent România din 2009, va prelua o nouă pozitie la sediul central al companiei şi se va ocupa de dezvoltarea şi coordonarea activităţii partenerilor şi a canalelor de distribuţie ale companiei Alcatel-Lucent în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.


„Sunt bucuros să preiau aceasta importantă responsabilitate în cadrul companiei în care m-am format şi în care lucrez din 1992. Obiectivul meu principal va fi continuarea dezvoltării relaţiei de parteneriat pe care o avem cu clienţii noştri. Doresc să le punem la dispoziţie atât expertiza pe care Alcatel-Lucent o are la nivel internaţional, cât şi experienţa celor peste 1.500 de specialişti pe care îi avem în România”, a declarat Florin Petolea, noul Director pentru Alcatel-Lucent România.


Florin Petolea are 44 de ani si o experienţă de peste 20 de ani în sectorul telecomunicaţiilor. Aproape întreaga sa carieră este legată de Alcatel-Lucent, companie în care a ocupat de-a lungul timpului diverse poziţii în operaţiuni, asistenţă clienţi şi vânzări.


„Sunt foarte mulţumit de faptul că Florin Petolea va fi noul Director General pentru Alcatel-Lucent România. Este un profesionist talentat cu care am lucrat în aceşti trei ani şi ale cărui experienţă şi cunoştinţe despre piaţa de telecomunicaţii din România vor fi benefice în continuarea dezvoltării activităţilor noastre aici. Alcatel-Lucent investeşte în România de peste 20 de ani în dezvoltarea tehnologiilor strategice pentru companie şi pentru clienţii nostri. Am încredere că Florin va urmări ca această direcţie să continue”, a spus Raoul Ros, actualul director al Alcatel-Lucent România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite