Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> SFA >> Stiri si comunicate

Strauss Romania alege HERMES SFA de la Transart

27 Iunie 2012Jucator important pe piata cafelei, Strauss Romania a ales HERMES SFA – solutia furnizata de Transart pentru echiparea si automatizarea activitatii agenților de vanzari si merchandising. Înca din prima luna de utilizare, HERMES a devenit sistemul de baza utilizat de echipele de vanzari si trade-marketing, sprijinind semnificativ activitatea desfasurata pe teren.


Acumuland o experienta de peste 15 ani în dezvoltarea de aplicatii de business din zona de mobilitate, Transart este lider de piata în Romania pe segmentul solutiilor mobile Sales/Field Force Automation, solutii pentru automatizarea activitatii reprezentantilor care desfasoara munca de teren. HERMES SFA, aplicatia dezvoltata de Transart pe acest segment, este utilizata de peste 200 producatori si distribuitori din FMCG, industria farmaceutica, materiale de constructii etc


Sistemul HERMES propus de Transart a fost ales în principal datorita spectrului larg de functionalitati asigurate si a gradului ridicat de adoptare a acestuia pe piata din Romania.


„Am ales solutia Transart în principal datorita gradului ridicat de acoperire a nevoilor si cerintelor noastre. Practic, HERMES a fost singura aplicatie care satisfacea toate cerintele noastre. Au contat desigur si multiplele referinte si implementari HERMES la companii multinationale, precum si flexibilitatea Transart de a livra aplicatia HERMES ca serviciu (SaaS) – la un cost lunar rezonabil, deductibil financiar”, a declarat Eugen Ghinea, Trade Marketing & Sales Support Manager, Strauss Romania.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
DCO
Firma de oameni batrani, media de varsta fiind mult mai ridicata ca la alte firme de software. Esti tratat ca un robot. Toata lumea te urmareste si nu ai libertate. Salariul pentru un programator e mediocru: 1000 - 2000 RON. Cu salariul pe care il primesti lunar reusesti doar sa iti cumperi de mancare si sa iti platesti chiria. Nu e o firma la care sa iti doresti sa lucrezi!
03 Decembrie 2014, 11:41:24