Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

Primul curs PMI Agile Exam Prep din Romania

29 Iunie 2012



Cursul Agile (ACP) Exam Prep organizat de EDU EUPC in perioada 19 – 22 iulie 2012 este primul curs din Romania destinat exclusiv pregatirii pentru dobandirea certificarii internationale Agile Certified Practitioner conferita de Project Management Institute.
Bazat pe metoda inovatoare a Ritei Mulcahy, acesta se distinge prin elemente unice de tipul jocurilor, exercitiilor, studiilor de caz si al altor instrumente menite sa faciliteze insusirea prin intelegere, si nu doar simpla memorare a conceptelor de baza in ceea ce priveste metodologia si practicile Agile necesare pentru a promova examenul PMI-ACP.
Participantii beneficiaza de pachetul complet de materiale de pregatire, marca Rita Mulcahy, care include ghidul PMI-ACP Exam Prep, Hot Topics Flashcards, precum si softul pentru simularea examenului – PMI-ACP PM FASTrack® Exam Simulation Software.
La finalul cursului participantii vor:
- Avea o imagine de ansamblu privind existenta project managementului in companii;
- Intelege aportul diferitelor metodologii de project management in cadrul companiilor;
- Putea sa prefigureze planuri de adoptie si implementare a metodologiilor Agile.
Trainer: Florian Ivan, MCTS, MVP, PMP
Pentru informatii suplimentare si inscrieri, accesati sectiunea cursuri a site-ului www.edu.eupc.ro sau contactati-ne la adresa de e-mail madalina.iorga@eupc.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite