Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Brother lanseaza doua noi echipamente de etichetat

02 Iulie 2012



Brother a lansat doua imprimante noi de etichetare - QL-720NW (foto) si QL-710W. Dedicate companiilor, cele doua modele au fost concepute pentru a fi folosite in birouri, depozite, institutii medicale si publice.


Ambele imprimante detin conectivitate wireless, utilizatorii putand sa realizeze rapid etichete pentru plicuri, CD-uri/DVD-uri, ecusoane si echipamentele sau consumabilele din birou.
QL-710W si QL-720NW sunt imprimante de etichetare usoare (1,20 kg), ce pot tipari 93 de etichete pe minut (150 mm pe secunda). Rezolutia de 300 x 600 dpi si lungimea de tiparire maxima de 1 m permit tiparirea de etichete detaliate. Etichetele pot fi separate cu ajutorul dispozitivului de taiere automata, existent in ambele imprimante.



Intr-o retea pot fi conectate maxim 50 de astfel de imprimante, fapt care permite repartizarea sarcinilor de etichetare in diferite locatii. Un sablon de etichetare realizat la sediile centrale poate fi transmis usor catre birourile locale. Aceasta functionalitate poate fi realizata cu imprimanta QL-720NW, modelul putand fi conectat la retea atat prin intermediul modulului WiFi, cat si Ethernet. Cand se doreste tiparirea unui numar mare de etichete, sarcina poate fi distribuita catre mai multe imprimante. Din moment ce aceasta functie este realizata in acelasi timp, timpul total de asteptare se reduce, iar eficienta creste.
Dispozitivele QL-710W si QL-720NW sunt echipate cu software-ul Editor Lite LAN care permite crearea de design-uri de etichete. Acest program nu este necesar sa fie instalat pe niciun calculator si ofera 4 stiluri diferite de fonturi si, de asemenea, 10 tipuri de rame care permit personalizarea fiecarei etichete.


Imprimantele pot fi utilizate cu aplicatia P-touch Editor 5.0, care permite crearea etichetelor cu motive grafice. Programul recunoaste toate protocoalele de coduri de bare, are 17 fonturi regasite in 11 stiluri si 126 tipuri de rame. Programul suporta, de asemenea, importarea bazei de date.
O noutate este aceea ca noile dispozitive de etichetat Brother pot fi activate si de terminale mobile. Aplicatia speciala Brother iPrint&Label permite crearea etichetelor si comenzilor de printare utilizand tablete si smartphone-uri care ruleaza pe iOS si Android. iPrint&Label permite trimiterea comenzilor de etichetare direct de pe smartphone/tableta sau printarea etichetelor cu poza.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite