Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP lanseaza multifunctionalele HP Deskjet Ink Advantage

05 Iulie 2012



HP Romania a lansat astazi pe piata noile multifuncţionale HP Deskjet Ink Advantage. Printre noile caracteristici se numără posibilitatea de a imprima direct wireless fără a te conecta într-o reţea.


„De doua ori mai multe pagini la acelasi pret, aceasta este oferta noastra. Aceste produse au fost testate pe pietele din Polonia si Turcia si au devenit in cel mai scurt timp cel mai bine vandute. Aceste produse au fost lansate in special in Europa de Est, pietele din Orientul Mijlociu si Africa. In toamna acestui an portofoliul HP Romania va fi completat cu inca trei produse”, a declarat Tatiana Diamandopol, IWS Lead Category Manager HP Romania.


Multifuncţionalul HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One este cel mai ieftin din gama (259 de lei) si este potrivit pentru utilizare acasa, de catre elevi si studenti.


Noile multifuncţionale HP Deskjet Ink Advantage 3525 (foto) şi 5525 e-All-in-One includ opţiunea de conectare HP wireless direct, care le permite utilizatorilor să imprime direct de pe orice dispozitive mobile care beneficiază de conexiune wireless, fără a necesita conectarea la reţeaua wireless sau utilizarea unui router datorită opţiunii HP wireless direct printing. Dispozitivul mobil trebuie să includă opţiunea de a se conecta wireless. Imprimanta trebuie să includă ePrint. Această caracteristică poate avea nevoie de drivere sau aplicaţii suplimentare ce pot fi descărcate de la: www.hp.com/go/eprintcenter.
Multifuncţionalele HP Deskjet Ink Advantage 4615 şi 4625 e-All-in-One le dau utilizatorilor posibilitatea să imprime, să scaneze, să copieze, să trimită sau să primească prin fax orice documente, în timp ce îşi reduc consumul de energie electrică cu până la 40% datorită opţiunii de programare a perioadelor de timp de funcţionare. Aceste produse sunt potrivite pentru birourile mici.



Odată cu noile multifuncţionale HP Deskjet Ink Advantage, HP lansează şi două seturi de cartuşe noi, HP 650 şi HP 655. Un cartuş original color HP 655 poate imprima până la 600 de pagini la un cost de 44 de lei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite