Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

ASUS lanseaza noile laptopuri ASUS G

06 Iulie 2012ASUS a lansat pe piața românească noile laptopuri de gaming din seria ROG G, cu ecrane FullHD 3D de 15” și 17”. Portabilele sunt destinate jucătorilor ce își doresc gaming extrem și libertate de acțiune oriunde ar merge. ASUS G55 și G75 au fost testate în premieră de programatorii, testerii și scenariștii din cadrul studioului local UBISOFT. 16 semifinaliști din echipa dezvoltatorului de jocuri au luptat într-un concurs de gaming la sfârșitul lunii iunie, după ce au testat și comentat performanțele și facilitățile notebook-urilor ASUS G.
Gamerii de la UBISOFT România au concurat pe noile portabile într-un eveniment la care au asistat inclusiv bloggeri și jurnaliști din domeniul IT&C, pe 29 iunie 2012. Competiția s-a desfășurat pe trei titluri populare - Assassin’s Creed Revelations, Driver și Ghost Recon Future Soldier PC. După mai bine de 4 ore de joc pe laptopurile ASUS G, finala concursului a fost câștigată de Dan Dragomir, un membru vechi din echipa UBISOFT. El s-a declarat impresionat de grafica redată de laptop, fiind extrem de fericit să plece acasă cu noul ASUS G55 câștigat în urma finalei de gaming.
Varianta pentru PC a jocului Ghost Recon Future Soldier fusese lansată cu doar o zi înaintea evenimentului, iar portabilele ASUS G s-au descurcat remarcabil în rularea noului titlu. A fost prima ocazie cu care atât laptopurile ASUS G55 și G75, cât și noul joc UBISOFT au fost prezentate și testate în public. Ghost Recon Future Soldier folosește suportul DX11, oferind detalii vizuale cât mai realiste în cazul personajelor și a iluminării globale a scenelor. Efectele speciale au fost puse în valoare pe ecranele mate FullHD ale noilor laptopuri ASUS G. Seria ASUS G readuce pe câmpul de joc designul navelor de luptă. Motorizate de cea de a treia generație de procesoare Intel Core-i7 quad core și grafica NVIDIA GeForce GTX 670M sau 660M, noile modele G75VW de 17.3” și G55VW de 15.6” oferă performanțele grafice ridicate dorite de orice pasionat de jocuri. Totuși, performanțele excepționale ar fi fost inutile fără o răcire adecvată. Noua serie G integrează un sistem inteligent dual care menține căldura la distanță de utilizator printr-o arhitectură unică de ventilație. Laptopul G55VW utilizează a pereche de ventilatoare pentru a crește eficiența în timp ce G75VW dispune de ventilatoare dedicate pentru procesor și GPU, completate de filtre pentru a crește eficiența termică.
“ASUS oferă gamerilor armamentul perfect pentru a purta bătăliile virtuale în condiții optime. Echilibrul ideal între cele mai puternice procesoare Intel Core i7, cantități mari de memorie și cele mai puternice soluții grafice mobile Nvidia, păstrând în același timp portabilitatea, fac din seria de laptopuri ROG alegerea naturală pentru orice gamer”, declară Octavian Dunăre, Specialist Marketing ASUS România. Modelele ASUS G cu Thunderbolt sunt certificate Intel și sunt disponibile pe piața locală de la începutul acestei luni. Competiția a fost urmărită și de Sebastian Delen, Directorul UBISOFT pe Europa de Est. Acesta a testat personal noul laptop și a mărturisit că este impresionat de performanțe. În ceea ce privește jocul Ghost Recon, echipa din România a avut un rol important în crearea lui, fiind mândră de munca depusă și de recenziile primite. Cezar Vârtosu, Realization Director UBISOFT România, a dezvăluit că harta realizată în totalitate de români este considerată cea mai bună hartă a jocului. Ghost Recon este un joc de strategie cu o poveste captivantă, un itinerariu interesant și multă acțiune.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite