Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Man and Machine Romania a finalizat auditul de certificare ISO

06 Iulie 2012Man and Machine Romania, subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M), AutodeskPlatinumPartner, a obtinut certificari in conformitate cu standardele ISO 9001:2008 (Sistemul de Management al Calitatii), ISO 27001:2006 (Sistemul de Management al Securitatii Informatiei) si ISO 14001:2005 (Sistemul de Management de Mediu) pe baza rezultatelor pozitive obtinute in urma auditului de certificare efectuat de catreRINA SIMTEX. Certificarile au fost obtinute pentru domeniul de activitate: „Activitati de comercializare, instruire, consultanta, implementare si mentenanta aplicatii software pentru proiectarea asistata de calculator”.
Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008 are in vedere o abordare bazata pe managementul proceselor companiei, orientarea catre client si evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul pentru o imbunatatire continua.Sistemul de Management al Securitatii Informatiei ISO 27001:2006 garanteaza securitatea informatiilor companiei Man and Machine, dar si a informatiilor clientilor si partenerilor de afaceri. Sistemul de Management de Mediu ISO 14001:2005 demonstreaza preocuparea companiei sa controleze propriile activitati si sa reduca impactul asupra mediului inconjurator.
Man and Machine este printre putinele companii din Romania care a obtinut toate cele trei certificari, fiind recunoscut a drept una dintre firmele software cu cel mai inalt nivel de calitate al serviciilor oferite. Suntem preocupati sa imbunatatim continuu managementul calitatii, securitatii informatiei si al mediului in domeniul proiectarii asistate de calculator si de punem toate eforturile pentru a nerespecta angajamentul de a furniza utilizatorilor nostril cele mai bune servicii si de a asigura transparent intregii noastre activitati.”, a declarat Luminita Popescu, Managing Director Man and Machine Romania.
Beneficiile implementarii unor astfel de sisteme de certificare sunt multiple si sunt orientate catre castigarea increderii si satisfactiei clientilor, transparenta si eficienta proceselor interne ale companiei, cresterea competitivitatii pe piata internationala, tinerea sub control al riscurilor informatice, precum si reducerea risculului producerii accidentelor de mediu.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite