Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

AXIS lanseaza doua noi camere de supraveghere

06 Iulie 2012



ELKOTech Romania, specializata in distributia de produse IT, anunta lansarea de catre AXIS a doua noi mini camere dome fixe: AXIS M3004 (HDTV 720p si senzor de 1 MP) si AXIS M300 (HDTV 1080p).


Dedicate hotelurilor, scolilor, bancilor si birourilor, noile modele au preturi accesibile, ofera o performanta HDTV, au doar 10x5cm si sunt usor de instalat. Mai mult, acestea permit ajustarea pe 3 axe a imaginii, putand fi astfel montate atat pe pereti, cat si pe tavane.



„Camerele vin insotite de software-ul de video management AXIS Camera Companion si de alte programe de acest gen si se adreseaza utilizatorilor care se afla in cautarea de solutii de supraveghere accesibile financiar, dar care sa ofere o performanta HDTV”, a declarat Johan Åkesson, Director Business Development Retail al AXIS Communications.


Camerele suporta, de asemenea, AXIS Corridor Format pentru video stream-uri orientate vertical. Se maximizeaza astfel vizualizarea pe verticala a unor zone precum coridoare sau holuri. AXIS M3004 si AXIS M3005 au unghiuri de vizibilitate orizontale de 80, respectiv 118 grade. Daca se doreste o extindere a unghiurilor de vizibilitate, acest lucru este posibil prin achizitionarea de lentile optionale.


Ambele modele vin insotite de un cablu de retea de 2m. Alimentarea echipamentelor se realizeaza direct prin cablul de retea, multumita tehnologiei Power over Ethernet. Inregistrarea materialului captat poate fi stocat fie in cloud, fie intr-un calculator din retea sau aflat intr-o alta retea, sau pe un card de memorie, modelele dispunand de un slot de card microSDHC.


AXIS M3004 si AXIS M3005 vor fi disponibile in ofertele partenerilor ELKOTech Romania incepand cu trimestrul trei al anului curent.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite