Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Private Cloud >> Stiri si comunicate

Renault alege HP pentru servicii de cloud privat

06 Iulie 2012



Producatorul auto francez Renault a optat pentru Servicii pentru Utilități HP pentru a susține dezvoltarea de noi servicii inovatoare pentru telematica automobilelor sale electrice.


Prin alianța cu Nissan, Renault este al patrulea cel mai mare grup auto din lume și unul dintre lideri în ceea ce privește transportul cu zero emisii de dioxid de carbon. Împreună, Renault și Nissan au investit sume uriașe în dezvoltarea mașinilor electrice, a bateriilor litiu-ion și a serviciilor avansate pentru telematică.


Tehnologia telematică de conectare electronică a vehiculelor îi ajută pe șoferi să verifice bateria mașinii și nivelul de încărcare al acesteia, să găsească cea mai apropiată stație de încărcare, asigură informații actualizate cu privire la starea traficului și oferă aplicații bazate pe cloud cum este asigurarea de tip pay-as-you-drive („plătești cât conduci”).


Renault a ales Serviciile pentru Utilități din portofoliul Enterprise Cloud Services al HP pentru găzduirea infrastructurii sale IT și administrarea aplicațiilor sale tehnice pentru că asigură exact capacitatea optimă de operare necesară și oferă companiei flexibilitatea de a răspunde nevoilor de afaceri cu costuri minime.


O Infrastructură Convergentă HP preconfigurată și testată, găzduită de centrul de date securizat Tier 3 al HP din Grenoble, Franța asigură accesul rapid al Renault la cele mai noi servere, echipamente de stocare și rețelistică, tehnologii de alimentare și răcire de la HP.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite