Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

D-Link lanseaza noul router pentru cloud

10 Iulie 2012



D-Link anunta lansarea noului router pentru Cloud D-Link Wireless N Gigabit, DIR-636L. Acest router de formă cilindrică transmite cu o viteză de 300 Mbps și garantează o conexiune la Internet puternică și stabilă pentru rețeaua de acasă. Routerul DIR-636L este ușor de configurat și poate fi administrat complet cu ajutorul platformei mydlink™. Aceasta înseamnă că utilizatorii vor avea acces permanent, 24/7, la cloud-ul personal. Noul model este destinat locuinței digitale și pentru birouri mici.


Noul router D-Link pentru cloud suportă toate serviciile mydlink™ pentru cloud prin intermediul aplicațiilor pentru Android, iPhone și iPad. Aceasta, la rândul său, face posibilă gestionarea dispozitivului prin intermediul portalului din orice locaţie. Utilizatorii de telefoane mobile pot să vizualizeze starea actuală a routerului, să blocheze accesul utilizatorilor neautorizați în rețea și să permită accesul la Internet al copiilor. Trimiterea de mesaje și emailuri de notificare pot fi, de asemenea, configurate prin intermediul portalului.



De exemplu, cu aplicația pentru mobil QRS Mobile, utlizatorii își pot configura rețeaua de acasă în doar câteva minute, stând confortabil pe canapea: aplicația stabilește o conexiune între iPhone-ul sau iPad-ul utilizatorului și routerul D-Link cu capabilități QRS (Quick Router Setup).
După instalare, aplicația pentru mobil SharePort Mobile (care este de asemenea suportată de routerul DIR-636L) recunoaște automat ce mediu de stocare de date a fost conectat (USB flash drive sau USB hard drive). Se definește atunci un cloud personal ce permite utilizatorilor să transmită întreaga bibliotecă media pe telefonul lor, prin intermediul rețelei locale sau 3G, oferindu-le acces nelimitat, 24/7, la fișiere de muzică, fotografii și chiar filme. Este valabil și invers, utilizatorii pot stoca în siguranță informații în locuința lor digitală cât timp sunt plecați.


Pentru cazurile în care utilizatorii au nevoie de securitate sporită - pentru cumparaturi online sau online banking, de pildă – sunt active firewall-urile integrate de tip NAT şi SPI. Routerul Wireless N Gigabit pentru Cloud DIR-636L este disponibil în România din luna iulie la un pret recomandat de vanzare de 450 de lei cu TVA inclus.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite