Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

Oracle lanseaza o noua versiune a Primavera

10 Iulie 2012



Oracle anunta lansarea unei noi versiuni a aplicatiei Oracle Primavera Inspire pentru SAP 8.0.
Noua versiune duce la eliminarea silozurilor de informatii si a proceselor ineficiente prin extinderea interoperabilitatii dintre Oracle Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management si aplicatiile ERP de la SAP.


Primavera Inspire pentru SAP 8.0 de la Oracle este destinat managerilor şi personalului implicat în proiecte pentru a îmbunătăţi modul de planificare şi execuţie a unor proiecte complexe de investiţii precum şi a operaţiunilor de mentenanţă, prin sincronizarea informaţiilor despre materiale consumate, resurse, graficul de execuţie si informaţiile financiare.
Permiţând clienţilor şi partenerilor sa combine informaţiile de gestiune financiară de tip ERP cu cele de management al proiectului, al portofoliului şi al resurselor şi cu funcţionalităţile de programare a activităţii din Primavera P6, noua versiune oferă informaţii precise despre proiect şi despre partea financiară, detalii necesare pentru a impulsiona standardizarea proceselor de business în diviziile şi departamentele companiei.
De asemenea, îmbunătăţirile aduse administrării necesarului de materiale şi de resurse de importanţă critică, însoţite de un plus de transparenţă, permit clienţilor să lucreze cu operaţiuni mai simple, eliminând erorile create de introducerea manuală şi duplicată a datelor.


Noile functionalitati includ:
- integrarea gestiunii materialelor de la Primavera P6 la SAP ERP – permite crearea alocarilor de componente materiale bazate pe planificarea realizată în Primavera P6, permiţându-le utilizatorilor să atribuie resurse materiale în Primavera P6, care în cele din urmă vor fi achiziţionate prin intermediul functionalitatii SAP Materials Management.
- optimizarea utilizarii memoriei şi a performanţei – va imbunatati eficienta scenariilor mari de inchidere sau de raspuns, permitandin acelasi timp mai multe sincronizari paralele.
- compatibilitate cu toate versiunile soluţiei Primavera P6 de la Oracle – oferă interoperabilitate continuă între Primavera P6 şi SAP ERP datorită faptului că permite compatibilitatea cu Oracle Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management Release 8.0, 8.1 si 8.2.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite