Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Verizon, Vodafone si MTS aleg serverele HP ProLiant

12 Iulie 2012



HP anunta ca Verizon, Vodafone si Mobile TeleSystems OJSC (MTS) – trei dintre liderii mondiali din domeniul comunicatiilor wireless si prin cablu – au semnat noi contracte pentru furnizarea si livrarea de servere standard.


Pe durata celor trei ani prevazuti in contract, HP va furniza servere HP ProLiant cu procesoare Intel de ultima generatie, ceea ce le va permite companiilor Verzion, Vodafone si MTS sa ofere noi servicii celor peste 490 de milioane de abonati.


Verizon este lider global in furnizarea de internet in banda larga, de continut video si de alte tipuri de servicii wireless si prin cablu catre clientii mass-market, de afaceri, guvernamentali si reselleri. Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori mobili din lume si detine participatii in peste 30 de tari pe cinci continente si in peste 40 de piete partenere la nivel global. MTS este cel mai important furnizor de servicii de telecomunicatii din Rusia si din Comunitatea Statelor Independente (CSI).


Fiecare dintre aceste companii avea nevoie de o solutie care sa le permita standardizarea tehnologiilor centrelor de date cu servere x86 la nivel de grup, reducerea costurilor si imbunatatirea costurilor de proprietate (total cost of ownership) pentru servere.


Acest acord a fost obtinut printr-o colaborare stransa intre Verzion, Vodafone si MTS, ceea ce a permis companiilor sa se alinieze din punctul de vedere al standardelor de produs si sa aiba un singur furnizor pentru achizitii.
HP asigura si solutii de Infrastructura Convergenta HP pentru Verzion, Vodafone si MTS, care variaza de la mii de servere si sisteme mission-critical la echipamente de stocare si inovatii in cloud. Aceste oferte tehnologice includ urmatoarele beneficii:

- obtinerea mai rapida de venituri, datorita HP CloudSystems, o solutie completa, integrata care concepe rapid si administreaza servicii pentru toate modelele de implementare in cloud. Cu ajutorul HP CloudSystem si a programelor de suport, furnizorii pot implementa un nou serviciu in cloud in numai cateva minute sau ore, si nu in saptamani sau luni, asa cum necesita metodele manuale.
- timp de functionare imbunatatit cu serverele HP ProLiant Generation 8 (Gen 8) cu HP ProActive Insight Architecture. Aceste componente puternice de hardware si software automatizeaza fiecare aspect al ciclului de viata al serverului pentru a elimina sarcinile manuale care pot cauza disfunctionalitati si asigura un flux continuu de informatii despre starea de sanatate a serverului, consumul de energie si alte diagnostice.
- administrarea imbunatatita a serverului cu HP Virtual Connect, care conecteaza automat serverele si masinile virtuale la orice retea LAN sau SAN fara sarcini repetitive si predispuse la erori.
- eficienta crescuta cu HP 3PAR Storage, care sustine locatari multipli si o consolidare masiva de date intr-o dispunere unica pentru a livra provizionarea automata a stocarii ceruta de mediile virtuale, cloud si IT-as-a-Service.
- performanta mai buna cu serverele HP ProLiant DL980 G7 echipate cu Arhitectura HP PREMA pentru a raspunde la cele mai solicitante incarcari de lucru cu volume mari de date prin diminuarea blocajelor sistemului, eliberand latime de banda pentru memorie si imbunatatind diagnosticele.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite