Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Smailo lanseaza noile modele Travel si Mondo

12 Iulie 2012Noile modele din gama Smailo HDx au un aspect nou, stilizat si cu functii pregatite pentru a face fata oricaror provocari din trafic.


Gama Smailo HDx asigura o experienta de navigatie foarte buna, cu cele mai noi harti pentru 44 de tari din Europa si software-ul de navigatie Mireo Don’t Panic care permite calcularea traseului in cateva secunde indiferent de lungimea rutei sau a numarului de puncte intermediare. Sunt disponibile variante atat cu harta intregii Europe, cat si doar cu harta Romaniei. In plus, pe site-ul www.smailo.ro sunt oferite periodic actualizari gratuite ale hartilor si software-ului de navigatie, precum si baze de date cu Puncte de Interes suplimentare.


Modelul de 5”, Smailo HDx Travel, se adreseaza pasionatilor de calatorii cu masina, fie ca este vorba despre un concediu in Europa sau o deplasare in interes de serviciu in Romania.
Cautarea adreselor e mult mai usor de realizat datorita campului All-in-One care imita forma si functiile unui browser web. Orase, strazi, Puncte de Interes si coordonate GPS pot fi introduse in acelasi camp. Algoritmii inteligenti ai motorului de cautare sugereaza toate variantele existente, chiar daca s-au strecurat greseli in introducerea caracterelor.


Pe ecran este afisata in permanenta distanta pana la cele mai apropiate benzinarii, centre comerciale, locuri de cazare, restaurante, banci. In plus, punctele de Interes pot fi organizate in 3 categorii personalizate pentru a fi accesate oricand cu usurinta.


Smailo HDx Mondo ofera navigatie pe un ecran de 7 inci si rezolutie imbunatatita de 800x480 pixeli. Navigatorul GPS poate fi transformat cu usurinta intr-un mini-cinematograf. Memoria de 4GB permite stocarea de fisiere audio, video, eBookuri, astfel incat atat calatoria cat si pauzele in trafic pot deveni o experienta placuta si relaxanta. Dispozitivul este echipat cu tehnologia Bluetooth, permitand preluarea apelurilor telefonice direct de pe telefonul mobil si sporind siguranta la volan.
Pretul recomandat de vanzare este de 649 lei (TVA inclus) pentru modelul Smailo HDx Travel si de 849 lei (TVA inclus) pentru modelul de 7”, Smailo HDx Mondo.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite