Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Outsourcing >> Stiri si comunicate

Endava, listată în Global Outsourcing 100

17 Iulie 2012



Endava a fost nominalizată în cadrul topului anual Global Outsourcing 100, realizat de Asociația Internațională a Profesioniștilor în Outsourcing – International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). De asemenea, Endava a fost listată și în cadrul categoriei Best Rising Star pentru cifra de afaceri realizată la nivel global și la secțiunea Best Rising Star în industriile sale țintă.
Suntem onorați de faptul că am fost incluși în acest clasament care recunoaște creșterea rapidă pe care am înregistrat-o la nivel global, calitatea serviciilor pe care le oferim clienților, expertiza în domeniu și competențele ridicate ale echipelor noastre. Endava acordă o atenție deosebită nevoilor clienților și dezvoltării profesionale a angajaților, dar și consolidării și îmbunătățirii proceselor interne. Pe această cale, aș dori să mulțumesc angajaților companiei pentru munca depusă, care s-a concretizat în succesul de amploare obținut”, a declarat John Cotterell, Chief Executive Endava
IAOP evaluează anual capacitățile furnizorilor de servicii de outsourcing și identifică cele mai bune companii din lume care oferă un întreg spectru de servicii. Evaluările independente ale IAOP acoperă patru caracteristici esențiale: mărimea și evoluția companiei, referințele primite din partea clienților, competențele organizaționale și abilitățile manageriale. În afară de includerea în clasamentul IAOP, Endava a primit și alte câteva nominalizări la sub-categoriile:
Best Rising Stars – pentru veniturile globale realizate
Best 5 Rising Stars – Enternainment&Media
Best 10 Rising Stars – Financial Services (Banking, Markets)
Best 20 Rising Stars – Information/Comm. Technology Services
Best 10 - companii cu angajați în Europa de Est
Endava a avut o evoluție constantă în ultimii ani, cu rate anuale de creștere de 25%, atingând un venit anual de 29,2 milioane de lire sterline/34 milioane de euro. Compania a cunoscut un avans important și la nivelul numărului de angajați în birourile din România și Moldova, ajungând să aibă aproximativ 1.000 de salariați cu normă întreagă la nivel de grup. Totodată, Endava a programat noi investiții, pentru a sprijini expansiunea rapidă a operațiunilor sale, intenționând să ajungă la 1.600 de angajați în următorii doi ani.
Compania a anunțat, luna trecută, achiziționarea unei companii IT din București și extinderea biroului din Capitală. Totodată, în pas cu obiectivele sale de creștere, Endava își va muta echipa din Chișinău într-un nou sediu, mai mare. Aceste investiții reprezintă o parte importantă din strategia de creștere a companiei la nivel global.
Succesul companiei determină o continuare a extinderii și a investițiilor noastre în România și Republica Moldova. Ca urmare a unor contracte noi semnate cu organizații de renume, în principal din sectoarele financiar și telecom, avem în vedere extinderea capacității de a livra cu succes proiecte de mari dimensiuni din Europa de Est”, a adăugat John Cotterell.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite