Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Computaris a livrat īn timp record o soluție de management al traficului Wi-Fi unui operator mobil din Romānia

18 Iulie 2012Computaris anunță livrarea în timp record a unei soluții de management al traficului Wi-Fi unui operator mobil din România. Soluția Computaris pentru managementul rețelelor Wi-Fi este accesibilă utilizatorilor români ca parte a unui serviciu lansat de operator în câteva zeci de locații din țară. Platforma a fost proiectată și integrată în timp record și permite operatorului să ofere acces la servicii de Internet unui număr nelimitat de utilizatori, de pe orice tip de terminal. Utilizând platforma Computaris, operatorul controlează cu ușurință accesul la rețeaua sa Wi-Fi pe baza schemelor flexibile de autentificare și de autorizare a utilizatorilor, care permit configurarea accesului la nivel de utilizator, grup de utilizatori sau per locație, precum și monitorizarea și personalizarea accesului pe baza rapoartelor detaliate despre datele de trafic și profilul utilizatorilor. Un element unic al platformei este reprezentat de capacitatea de a localiza serviciul nou-lansat și de a oferi conținut și reclame specifice fiecărei locații.
Soluția Computaris permite operatorului să atragă mai multi clienți și să îi loializeze pe cei existenți oferindu-le acces la servicii de Internet din locurile preferate; operatorul poate utiliza noul serviciu și ca pe un nou canal de promovare a companiei în mediul online și pentru a crea noi surse de venituri prin livrarea de reclame în functie de locația din care utilizatorii accesează serviciul de Internet”, declară Bogdan Dănilă, Director Tehnic Computaris.
Computaris sprijină operatorii mobili și furnizorii de servicii de comunicații din întreaga lume oferindu-le o soluție de management al rețelelor Wi-Fi completă, scalabilă și flexibilă, care înglobează peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea de proiecte telecom la nivel global.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite