Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Konica Minolta Romania anunta colaborarea cu Copiers Business

19 Iulie 2012



În luna aprilie a acestui an, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, Konica Minolta Business Solutions Deutschland GmbH și Develop GmbH și-au declarat intenția de fuziune în scopul întăririi poziției pe piață.


Astfel, grupul începe o nouă etapă, ce are în vedere o strategie duală de dezvoltare, în cadrul căreia ambele branduri se vor completa și vor răspunde cerințelor clienților. Consolidarea brandurilor Konica Minolta și Develop în cadrul sediului Central European al Konica Minolta și o strategie coordonată de abordare a pieței vor oferi mai multe soluții și o abordare mai diversificată a clienților din piața B2B, pentru a putea răspunde multitudinii opțiunilor de printare și pentru îmbunătățirea fluxurilor de lucru cu documente din cadrul companiilor. Această fuziune este în concordanță cu politica de dezvoltare a Konica Minolta.


La începutul acestei luni, Konica Minolta Business Solutions România a transpus, pe plan local, noua strategie a grupului, prin semnarea contractului de distribuție a echipamentelor Develop cu firma Copiers Business, în baza căruia aceasta va distribui brandul Develop în rețeaua proprie de dealeri.


„Copiers Business a promovat brandul Develop pe piața din România încă din 1994, în calitate de distribuitor Develop pentru România. Odată cu semnarea contractului de parteneriat cu Konica Minolta, ne-am propus să realizăm o creștere importantă a cifrei noastre de afaceri și să continuăm dezvoltarea rețelei proprii de parteneri”, a spus Dan Barbu, Director General al Copiers Business.

Konica Minolta Business Solutions România va vinde în continuare, prin partenerii proprii, echipamentele Konica Minolta, precum și soluții complete de management al documentelor ce se adresează birourilor medii și mari.
„Suntem convinși că o strategie comună, integrată, de marketing, vânzări și suport de service, va oferi beneficii importante în dezvoltarea vânzărilor brandului Develop în România, iar noi dorim să asigurăm partenerului Copiers Business tot suportul de care va avea nevoie. Această dezvoltare va întări poziția grupului în piață și va duce la oferirea celor mai bune servicii tuturor clienților noștri, funcție de cerințele specifice ale fiecăruia”, a declarat Helmut Ignat, Director General al Konica Minolta Business Solutions România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
stefan
Buna ziua.Imi spuneti si mie cum pot sa fac rost de un manual de utilizare a unui aparat foto minolta dimage 7 ?
07 August 2012, 01:58:09