Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Zitec investeste in HuddleHero.com

19 Iulie 2012Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicaţii online, investește într-un nou startup american, HuddleHero.com, cu sediul în San Francisco, California. Compania românească va deține o cotă minoritară din startup-ul care dorește să devină platforma de referință dedicată amatorilor de sporturi de echipă din Statele Unite.


Pentru HuddleHero.com, din care Zitec deține o cotă minoritară, compania românească va dezvolta o platformă software online dezvoltată folosind Ruby On Rails. În dezvoltarea proiectului HuddleHero.com, Zitec va susține integral dezvoltarea platformei software.


„În momentul de față, numai în SUA există peste 500.000 de echipe înregistrate în diverse ligi, care practică sporturi diferite, de la lacrosse până la fotbal american sau varianta mai cunoscută de noi, soccer. Fiecare echipă are un manager, care se ocupă de organizarea competițiilor, inclusiv prin plătirea cheltuielile aferente acestora. De aceea, prin instrumentul pe care îl vom crea, ne propunem să-i ajutăm atât pe manageri, care își vor putea gestiona banii investiți în organizarea echipelor mult mai ușor, cât și pe jucători, care își vor putea achita costurile online și vor fi la curent cu noutățile din clasamente, programul meciurilor și rezultatele acestora”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO Zitec.


De asemenea, prin intermediul HuddleHero.com, care va fi lansat în toamna anului curent, managerii echipelor vor putea interacționa mai ușor cu jucătorii și echipele pe care le conduc, iar companiile care se adresează consumatorilor care fac sport vor beneficia, prin această platformă, de un canal eficient de comunicare cu aceștia.


„Prin proiectul HuddleHero intrăm nu doar pe o piață inedită, cu un potențial fantastic în Statele Unite, ci și diversificăm paleta tehnologică utilizată de Zitec prin utilizarea Ruby On Rails. În plus, faptul că sustinem din nou o firmă din zona Silicon Valley reprezintă o nouă provocare pentru noi”, a mai spus Lăpușan.


HuddleHero.com nu este singurul start-up american în care compania românească deţine o participaţie. Până în prezent, Zitec s-a implicat şi în Zipongo.com, care aparține companiei americane FitNet Labs LLC, și în compania americană Media Ventures LLC, ce deține VideoPublishing.com și Online.tv.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite