Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox este lider de piata pe segmentul MPS

19 Iulie 2012



Xerox continua sa conduca in privinta cotei de piata la nivel global pe segmentul MPS si pe cel al serviciilor de imprimare de baza (BPS), arata un nou raport IDC - Worldwide and U.S. Managed Print Services and Basic Print Services (BPS) 2012-2015 Forecast and Analysis.


Raportul IDC estimeaza ca industria va creste cu o rata anuala de 11,7% si pozitioneaza Xerox ca lider pe segmentele MPS si BPS. IDC defineste BPS drept afaceri cu contracte incheiate pe mai multi ani cu furnizori terti, pentru gestionarea unei flote de imprimante si multifunctionale, incluzand centralizarea facturilor, managementul utilizarii tonerului sau al cernelii, mentenanta si reparatiile.


Ofertele MPS aduc o evaluare clara a situatiei mediului de imprimare, analize, raportari si management proactiv permanente, pentru indeplinirea obiectivelor contractuale.


„Exista un mare interes pentru MPS, dar nu poti cumpara doar MPS, ai nevoie de o strategie de a obtine rezultate. Noi ajutam companii de toate dimensiunile sa faca tranzitia catre digital, si vom continua sa vedem o miscare catre solutii integrate pentru fluxul de lucru, care sterg granita intre MPS si externalizarea proceselor de business de baza in viitor”, spune Andrew Morrison, senior vice president, Xerox Managed Print Services Business Group.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite