Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Raycap alege solutia de gestionare a depozitelor de la Novensys

25 Iulie 2012



Activitătile de depozitare pentru clienţii importanţi din zona Telco precum şi activităţi specifice de producţie şi asamblare au condus managementul companiei Raycap către decizia de a implementa o soluţie de tip warehouse management. Astfel a fost aleasa solutia oferita de compania Novensys.
Soluţia astfel achiziţionată trebuia să îndeplinească un numar de criterii: timp mediu de implementare de până la 4 luni, mitigarea riscului de integrare cu Microsoft Dynamics NAV, furnizor cu experienţă şi know how în industrie care să poată oferi atât soluţia, cât şi echipamentele suport pentru forţa de muncă din depozit.


Soluţia oferită de Novensys este printre singurele soluţii enterprise din România bazate pe arhitectura SOA (Service Oriented Architecture), o tehnologie care permite tuturor proceselor de business (atât cele existente cât şi cele viitoare) să fie integrabile în aplicaţii viitoare, dezvoltate pe baza funcţionalităţilor prezente. Cu alte cuvinte, dacă de mâine în depozit va fi o categorie total nouă de produse, aplicaţia va avea posibilitatea de a o acoperi.
Solutia se bazeaza pe cele mai recente tehnologii RFID şi Microsoft MS.NET Framewok 4, iar implementarea este urmarită de o echipă de consultanţi şi dezvoltatori cu peste 10 ani de experienţă în România şi Europa.
Obiectivele implementarii sunt: optimizarea şi eficientizarea proceselor logistice, creşterea productivităţii, îmbunătăţirea nivelului serviciilor faţă de clienţi şi reducerea costurilor de operare şi exploatare prin reducerea timpilor de operare şi inventar, eliminarea erorilor de operare şi a birocraţiei, acurateţea informaţiilor în timp real cu privire la statusul comenzilor şi a stocului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite