Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

XMPie lanseaza uStore Facebook Connect

25 Iulie 2012



XMPie, o companie Xerox, a lansat tehnologia uStore Facebook Connect, care le permite utilizatorilor XMPie uStore sa incorporeze o aplicatie web-to-print in paginile lor de Facebook si sa comande materiale tiparite branduite, personalizate, folosind datele fanilor de pe Facebook sau pe cele ale prietenilor.


„Cu ajutorul uStore Facebook Connect, le oferim clientilor nostri mijloacele prin care ei pot sa valorifice la maximum capacitatile canalelor de comunicare. Astfel, pot crea aplicatii pentru clientii de pe paginile lor de Facebook, imbogatind interactiunile social media, prin adaugarea materialelor tiparite personalizate la mix-ul de media”, a afirmat Jacob Aizikowitz, presedintele XMPie.
Pentru a folosi aplicatia Facebook Connect, care este disponibila pentru utlizatori din lumea intreaga, fanii unei companii de pe Facebook pot sa viziteze pagina acesteia si sa acceseze icon-ul aplicatiei de sub imaginea de principala a paginii. Printr-un click pe icon, fanii ajung la portalul XMPie uStore unde pot selecta diferite modele de documente disponibile, precum un calendar. Documentul poate fi personalizat cu informatii din propriul profil Facebook. Ulterior, o versiune pdf a documentului personalizat este creata instant, iar utilizatorul poate sa comande o copie finala care sa-i fie livrata. Daca utilizatorul permite acest lucru, pe profilul sau de Facebook va aparea o actualizare automata care le va spune altora despre experienta sa.


XMPie uStore Facebook Connect este o aplicatie disponibila clientilor cu uStore 6.0 si PersonalEffect Print MI sau o versiune mai noua. Acesta permite clientilor XMPie sa le ofere clientilor aplicatiile ca serviciu complet – la fel ca si detinerea datelor, crearea si finalizarea tranzactiei – permitandu-le sa devina furnizori de solutii strategice pentru clientii lor. Este prima oferta de acest tip in piata.
Tiparele dinamice de documente pentru personalizare si achizitionare in interiorul portalului uStore sunt create de furnizorul de servicii sau personalul de marketing, care folosesc aplicatiile XMPie uCreate conectate in cadrul Adobe InDesign. Astfel, poate fi creata o gama larga de aplicatii, de la felicitari, invitatii la evenimente si tipuri variate de calendare, pana la brosuri si postere. Aceste modele de documente pot include elemente variabile precum cupoane, QR codes si chiar machete. XMPie face, de asemenea, documente dinamice pentru Facebook, disponibile pe XMPie Marketplace pentru a fi cumparate de clienti.
XMPie uStore 6.0 si uStore Facebook Connect sunt disponibile in toata lumea.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite