Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Private Cloud >> Stiri si comunicate

HP isi extinde portofoliul Converged Cloud

25 Iulie 2012



HP propune companiilor aeriene platforma integrata SaaS (Software-as-a-Service) Converged Cloud Services for Airlines, prima abordare de cloud hibrid din industria de profil si una dintre cele mai noi componente ale portofoliului de Cloud Convergent al HP.


Converged Cloud Services for Airlines include soluția HP Passenger Service, care combină soluțiile de bază HP pentru industriile turismului și transportului într-o singură platformă integrată SaaS pentru rezervări și călătorii. Airline Reservations și Departure Control, cele două servicii cheie ale platformei, i-au ajutat pe clienții HP să transporte anul trecut peste 500 de milioane de pasageri. Noua platformă HP Airline Service Oriented Architecture asigură companiilor aeriene o soluție modernă de dezvoltare a aplicațiilor PaaS (Platform as a Service), care să genereze o dezvoltare rapidă a produselor aeriene generatoare de profit.


Platforma de tip IaaS HP Enterprise Cloud Services – Virtual Private Cloud este livrată din centre de date de ultimă generație securizate și cu un consum mic de energie, echipate cu tehnologie HP pentru infrastructură convergentă. Folosind oferta HP de operare în cloud de tip per-server pentru organizații, companiile aeriene sunt capabile să se adapteze rapid în funcție de nevoile lor de business, reducând în același timp cheltuielile operaționale și de capital.


Interjet, o companie aeriană mexicană, a început recent să utilizeze HP Enterprise Cloud Services – Virtual Private Cloud pentru a administra orarul de utilizare a simulatorului de zbor. Aplicația instalată administrează programarea intervalelor de timp alocate training-ului atât pentru piloții Interjet, cât și pentru piloți ai altor companii. HP Enterprise Cloud Services – Virtual Private Cloud a ajutat astfel Interjet să-și extindă sau restrângă resursele în funcție de necesități, crescând astfel eficiența companiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Florin
Utilizăm Proiect GroupCamp (http://www.groupcamp.ro/management-de-proiecte) pentru gestiunea de proiecte online Aplicația este excelentă pentru a colabora cu clienții noștri. Şi e ideală dacă utilizați Gmail sau Google Apps ȋn paralel.
23 August 2012, 03:26:24