Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SIVECO deschide o reprezentanta in Kazakhstan

26 Iulie 2012



Dupa deschiderea biroului din Bruxeles si a celui din Emiratele Arabe Unite, in Dubai, Siveco Romania a deschis o noua reprezentanta in Kazakhstan, la Almaty. Aceasta sucursala va gestiona proiectele dezvoltate pentru tarile din regiune.
„SIVECO este prezenta in spatiul țarilor aparținand Comunitații Statelor Independente cu proiecte educationale, dar intentionam sa demaram proiecte si pentru domeniile eHealth, eCustoms, Customized Application Development, Enterprise Resources Planning (ERP)”, declara Adilkhan Mussin, directorul SIVECO Kazakhstan.


Modernizarea portofoliului de produse, intrarea pe noi piete din Europa, Orientul Mijlociu, Comunitatea Statelor Independente si nordul Africii si cresterea constanta a cifrei de afaceri sunt tintele companiei SIVECO Romania pentru urmatorii ani.
Astfel, SIVECO este unul dintre cei mai apreciati furnizori de continut educational din lume, oferind peste 39.000 de „obiecte reutilizabile de invatare” (reusable learning objects) pentru 24.000 de scoli din toata lumea. In 2005, pachetul de lectii AeL „Advanced e-Learning Objects“ realizat de echipa de specialisti de la SIVECO Romania a fost apreciat ca „cel mai bun continut interactiv de eContent” in competitia World Summit Award, organizata la World Summit on the Information Society, la care au participat 168 de tari.


De doua decenii, SIVECO desfasoara proiecte complexe de eLearning, eHealth, eCustoms si Credit Bureau in Emiratele Arabe Unite, Azerbaijan, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Kazakhstan, Algeria, Serbia, Arabia Saudita, Cipru, Macedonia, Bahrein, Kuweit, Egipt, Oman, Maroc, Belgia, Luxemburg, Belarus.


„Expansiunea internationala a SIVECO Romania, accelerata in ultimii 6 ani, a condus la realizarea in 2011 a peste 30% din cifra de afaceri din export de know how, indeosebi de solutii de eLearning. Pentru urmatorii ani, ne vom consolida statutul de lider IT la nivel regional. Avem semnate deja contracte multianuale de informatizare. Din punct de vedere financiar, ne propunem o crestere la 50% a ponderii exporturilor in cifra de afaceri a companiei”, a declarat Florin Ilia, vicepresedinte SIVECO Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite